Velice slabá menstruace

Anonymní
15.8.19 09:43

Velice slabá menstruace

Mám problém, že poslední 2 měsíce mám velmi slabou menstruaci. Chráněný pohlavní styk jsem měla 14.7. a menstruace se dostavila 18.7. a byla velmi slabá, trvala pouze jeden den. Nevěděla jsem proč a bála jsem se, že bych mohla být těhotná i když si jsem jistá, že kondom nepraskl. Další menstruaci jsem měla dostat 8.8., ale přišla až včera 14.8. s tím, že je zase velmi slabá. Myslím si, že dnes nebude po menstruaci ani stopy. Chráněny styk jsem měla ještě 11.8. když už jsem měla zpoždění, ale ten s tímto příběhem nebude mít podle mě nic společného. Dočetla jsem se, že některé ženy slabou menstruaci v těhotenství měli hned na začátku, ale přece ne 2×, ne? :nevim: Těhotenský testy jsem si dělala před pár dnama a všechny vyšli negativně. Jsem hubenější, říkají mi to, ale to už jsem několik let a vždy jsem měla menstruaci aspoň 3 dny :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
872
15.8.19 10:15

Těžko tady posoudíme. Test je negativní, už by možná malinko něco vidět bylo. Těžko říct. Já bych si zašla co nejdřív na gynekologii, nemusí se jednat o těhotenství, ale třeba o jiný problém v těle. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí