Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těžko tady posoudíme. Test je negativní, už by možná malinko něco vidět bylo. Těžko říct. Já bych si zašla co nejdřív na gynekologii, nemusí se jednat o těhotenství, ale třeba o jiný problém v těle. ![]()
Mám problém, že poslední 2 měsíce mám velmi slabou menstruaci. Chráněný pohlavní styk jsem měla 14.7. a menstruace se dostavila 18.7. a byla velmi slabá, trvala pouze jeden den. Nevěděla jsem proč a bála jsem se, že bych mohla být těhotná i když si jsem jistá, že kondom nepraskl. Další menstruaci jsem měla dostat 8.8., ale přišla až včera 14.8. s tím, že je zase velmi slabá. Myslím si, že dnes nebude po menstruaci ani stopy. Chráněny styk jsem měla ještě 11.8. když už jsem měla zpoždění, ale ten s tímto příběhem nebude mít podle mě nic společného. Dočetla jsem se, že některé ženy slabou menstruaci v těhotenství měli hned na začátku, ale přece ne 2×, ne?
Těhotenský testy jsem si dělala před pár dnama a všechny vyšli negativně. Jsem hubenější, říkají mi to, ale to už jsem několik let a vždy jsem měla menstruaci aspoň 3 dny