Velikost bříška v 6. měsíci?

Tehulka2520
13.12.25 21:41

Velikost bříška v 6. Měsíci

Ahoj holky,

jak mate velké bříško v 6. Mesici? Ja se těšila, jak budu mit hezke na Vánoce a neprijde mi, ze by bylo nejak moc poznat, ze jsem tehu :think: je to asi hodně individuální

Příspěvek upraven 13.12.25 v 22:13

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76492
13.12.25 21:47
@Tehulka2520 píše: Více

to je přece úplně jedno, jaké má kdo břicho, bříško mají miminka, důležité je, jestli dítě prospívá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16232
13.12.25 22:12
@stinga píše: Více

Asi tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5966
13.12.25 22:13

Buď ráda!
Já jsem malá, takže jsem měla břicho obří!
Všichni se mě už ve 4. měsíci ptali, jestli je tam jako fakt jen jedno.
Už po prvním těhotenstvím jsem záviděla všem okolo, komu pupík vykoukl až v 8-9. měsíci.
Jako za to popraskaný, vytahaný břicho, neschopnost se 4 měsíce otáčet na posteli, nezohnout se k zemi, bolavé záda a nemoci se pořádně nadechnout mi ty krásný fotky s bříškem tedy nestály.
U druhého jsem se modlila, aby bylo menší a ono bylo ještě snad větší.
Nesnášela jsem to velký břicho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
14.12.25 09:00

Každá se dočká, v 6. měsíci teprve začínalo růst. Ve volném oblečení se dalo skrýt. O měsíc později už to bylo jasné. Ke konci už mi trochu překáželo a to nebylo nijak velké a rodila jsem o tři týdny dřív. Já se tedy na něj nijak netěšila a doufala, že dlouho nebude nic znát, protože jsem tušila, že si ho užiju až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
14.12.25 10:48

@Tehulka2520 já měla malé břicho, i když jsem šla rodit. Je to hodně individuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.25 12:59

Tak teď jsi někdy ve 24tt, ne? To v prvním těhotenství teprve začíná břicho růst. Taky jsem se tehdy nemohla dočkat, až to konečně bude vidět a nebudu vypadat spíše jako nafouknutá nebo přejedená.
V poslední těhotenství jsem měla břicho snad od začátku. A cca od 16tt jsem poslouchala kecy, jestli mi to dobře spočítali nebo jestli tam nejsou dvě. Ještě jsem nenastoupila ani na MD a už se všichni divili, že jsem ještě neporodila.

• Citovat
  • Upravit
495
14.12.25 13:28

Buď ráda, se třetím jsem 24tt a mám už meloun, u prvního nebylo vidět nic v tomto týdnu kromě toho, že jsem vypadala jako po vydatném obědě. Co bych za to dala, normálně se ohnout, obout, oholit nohy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
14.12.25 15:21

To jsem byla ve fázi kdy lidem bylo trapné se zeptat, páč stále nebylo jasné že to je těhotenství.
Rozhodně žádné kulaté fotobříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky