Velikost čepičky-6měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5667
16.10.14 21:06

velikost čepičky-6měsíců

Ahoj maminky, měla bych prosbu. Nenašla by se mezi vámi některá, která má 6-ti měsíční dítko a nezměřila by mi rozměr čepičky. Jak obvod, tak i kolik má na výšku? Háčkuju kamarádce pro malou a nechci se jí ptát, aby to měla jako překvápko. Předem děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
309
16.10.14 21:22

Každé miminko je jiný. Moje má velikost 44-46 a výšku nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
16.10.14 21:24

tady naleznete orientační obvody hlav u holčiček - tzn. 6 měsíců je průměrně 42,5 cm (ale např. moje dítě mělo tuhle velikost ve dvou měsících :/ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68845
16.10.14 21:42

No, hackuju hodne a zvlast u techhle mrnat se to dost lisi. Pro pulrocne uz jsem delala obvod 40 i 48, vysku dle tvaru hlavicky - 12 i 15. Udelala bych tak 44, kdyz bude o malinko vetsi, nevadi, kdyz mensi, vytahne se. Co se vysky tyce, u hackovani to neni problem, proste pak na mniste behem par minut radu uparu nebo pridelam, kdyz je to treba (pokud je to prekvapeni, pokud neni, vzdy se predem ptam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.10.14 21:43

A víš, jak miminko vypadá? jestli je spíš drobnější nebo buclatější, jestli její hlava vypadá opticky menši nebo větší?
Ony jsou ty velikosti hlavy u miminek fakt hodně rozdílné. Můj syn měl třeba v půl roce velikost 44-46, ale na kluka má malou hlavu a hodně lidí si ho plete s holčičkou, takže by ta velikost mohla odpovídat holčičkám stejného věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
16.10.14 21:48

@ugluk děkuji, malá je drobná, no obvod nakonec mám 43,ale nejsem si jistá délkou, tak sem raději udělala 15,kdyžtak teda párnu. :palec: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68845
16.10.14 21:49

@Lenek predpokladam, ze parat budes, ale tak zas nektere deti maji tu hlavicku a celo hodne vysoke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat