Velikost dětských bot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
846
1.9.14 10:15
@Teruna000 píše:
Asi takhle, syn měl před prázdninama 21, teď má 24 :-) takže taky nevím, jak to bude dál… je mu 14 měsíců :zed:

8o Můj prcek má 21 v 2,5 letech (rok stejnou, čekám na skok)
Jinak synovec má v 5 letech nohu o 3 čísla menší, než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.9.14 10:18

Já takový ty šílený skoky třeba od kluka vůbec neznám. Jemu vydrží celoročky v jedné velikosti od jara až do podzimu. Noha mu zatím vždycky vyrostla přes zimu, většinou o dvě čísla. To se pak teda modlím, ať už je počasí na jarní boty, protože kupovat další zimní na konci února se mi opravdu nechce, že jo. Jinak kluk začínal v 10 měsících na 20,5 a teď ve 3 letech má celoročky (Superfit) 27, papučky ve školce (Fare) 26, v létě měl sandále 25 (Fare)… co výrobce a bota, to jiná stélka a jiná velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
1.9.14 10:20

Mému staršímu jsou papučky uplně stejně jako před rokem kdy sem mu je kupovala do školky zato mladší má stejně velkou nohu jako starší (25) každý měsíc mu vyroste o číslo :zed: už by se mohl taky zastavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.9.14 10:22

Mala tri roky, ma 26 od lonske zimy. Takze bych rekla, ze se to zastavilo. Zimni ma uz koupeny 27 s tlustou ponozkou to bude akorat. Driv.to.byly cca 4 cisla za.rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
1.9.14 10:32

Synovi vyrostla noha za 2 roky o 7 čísel. Z vel. 22 (capáčky, na kterých začal v 10m) na dnešní 29-30 (ve 3 letech). Boty, které jsme koupili na podzim, mu většinou na jaře už nebyly. A první zimní boty mu nevydržely ani celou zimu, pouze do února, a březen jsme nějak přežili v nových jarních botech.

Ted snad koupíme zimní na celou zimu. A jarní mu ještě budou celý podzim. Ale další jaro už asi těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
1.9.14 12:16

To je fakt individualni :lol: dcera ma uz pres rok stejny boty a maly ji nejsou :nevim: (3roky-c.22) a naopak synovi vyrostla noha pres leto taky o 2 cisla :mrgreen: (18mes-c.23) ;)

• Citovat
  • Upravit
5473
1.9.14 12:41

Já zatím u kluků vyložené skoky růstu nohy neznám, jasně, že ze začátku jsme nešli po jednom čísle, ale vždycky nosili boty přiměřeně dlouhou dobu, tj. danou sezonu. Když jsem koupila na podzim goretexový Superfitky s větším nadměrkem na tlustou ponožku, donosil je pak ještě pohodlně na jaře, resp. do léta s tenkou ponožkou. Starší (4R) dokonce může letos nosit zimní boty z loňska (dílem taky proto, že jsem loni měla velké oči, čekala jsem nárůst mezi podzimem a zimou a nekonal se :mrgreen: ).

Syn 4 roky- noha 27-28, syn 20m- noha 23-24 (ty nižší velikosti mají teď, spíš už jen donosí a na podzim už budou ty větší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
4.4.15 10:10

Jak rychle roste noha? - 2,5 roku

Prosím, kdo máte zkušenost, syn 2,5 roku má velikost nohy 23 a půl, boty nosí č.24. Dostali jsme nabídku odkupu velmi kvalitních podzimních až zimních bot a to č.26. Podle vaší osobní zkušenosti (i když chápu, že růst je individuální), vzali byste ty šestadvacítky s tím, že mu na podzim budou nebo ne (?) Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
4.4.15 10:16

@Cricry Vzala, pokud to nejsou vyloženě s kožíškem, tak se využíjí celoročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
4.4.15 10:22

Asi bych vzala. Noha v tomhle věku roste přibližně o 3 čísla za rok. Tak jestli má teď 24 tak asi na podzim a v zimně tu 26 bude mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.4.15 10:53

Jo, teď má 24, léto/podzim 25 a zimní 26, myslím, že by to mohlo vyjít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.15 11:19

Tak já půjdu proti proudu :mrgreen: nevzala bych. Synovi rostla noha rychle do 2 let, pak se to zaseklo. Ve 2 a čtvrt měl vel. 26 - ta mu vydržela rok a teď má už půl roku vel. 27. Já bych vzala jen nějaké celoroční, zimní ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.4.15 11:25

@GenieInABottle tak to se máš :-D Já teď dceři kupovala drahé boty a říkala jsem si, že třeba SNAD už jí chvíli vydrží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.15 11:58

@Etcetera78 jsem ráda, syn má hrozně úzkou nohu, jediné boty, co mu sedí, jsou ty nejužší Superfity. Ale první zimu, co chodil, mu noha vyrostla během dvou měsíců o tři čísla, takže jsme si taky užili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
4.4.15 13:38
@GenieInABottle píše:
Tak já půjdu proti proudu :mrgreen: nevzala bych. Synovi rostla noha rychle do 2 let, pak se to zaseklo. Ve 2 a čtvrt měl vel. 26 - ta mu vydržela rok a teď má už půl roku vel. 27. Já bych vzala jen nějaké celoroční, zimní ne.

Jsi má naděje :mrgreen:.Malá má 2 roky a vel.26- 5 čísel za rok, doma kvanta malých bot a pořád čekám, kdy se to zasekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková