Velikost kloboučku

323
10.9.14 15:10

Velikost kloboučku

Mám dvouměsíčního syna a zjistila jsem, že za poslední týden zhubnul 500g. Kojíme přes kloboučky a poslední dobou se mi zdá, že pije jinak jakoby byl líný tahat. Musíme kojit přes kloboučky, teď máme vel. S od Aventu. Zrovna jsme si taky prodělali i bojkot kojení (3 dny), dneska je to naštěstí v pořádku. Nemáte některá podobné zkušenosti? V pátek zajdem k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
10.9.14 15:39

@kaarcuulkaa musite kojit pres kloboucky? Proc? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
10.9.14 15:47

@quinny protože mám vpáčené bradavky, ani po dvouměsíčním kojení se nevytáhly :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
10.9.14 15:55

@kaarcuulkaa predpokladam ze formovace jste zkouseli. Dobrou zkusenost mam s vyrobky od Medely
http://www.medela.cz/…abicce-vel-l
Ale 500g dolu na vaze to se mi az nezda, vazne shodil tolik 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.9.14 16:12

To nevím teda, já jsem půl roku kojila s jednou velikostí kloboučku a bylo to v pohodě. Mlíko máš? Jestli máš mlíka dost, tak bych k doktorce šupajdila hned, ne až v pátek :nevim:

• Citovat
  • Upravit
323
10.9.14 16:14

Formovače jsme nezkoušeli - v porodnici říkali, že se to kojením vytáhne. Nám kojení přes kloboučky nevadí, ani prckovi a ty Avenťácké jsou super. Spíš mě zajímá jestli není velikost S už malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.9.14 16:16

Já mám ale pocit, že velikost se vybírá podle bradavky a ty teda asi větší nemáš, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
46226
10.9.14 16:20

Ja kojila taky pres kloboucky ale po 14dnech sm kojila bez ikdyz kam vpacenou bradavku, malej se pak uz sam krasne chytil :kytka:
Jestli tolik shodil tak to nemusi byt jen kloboucky, nemas min mlika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
10.9.14 18:54

My taky průběžně zkoušíme bez kloboučku, ale nejde nám to. K doktorce jdem nakonec už zítra a počítám s příkrmem…
Bradavky mám malinké, ale dvorce velké. Doteď to bylo v pohodě, ale po šestinedělí jako by se mu nechtělo tahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová