Velikost mimíska 16tt +0

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
21.7.06 19:16

Velikost mimíska 16tt +0

Ahoj holky, nevíte kolik by mohl náš mimísek měřit, když zrovna začínáme 16tt, tzn. je „starý“ 14 týdnů? Na ultrazvuku jsme byli v 11tt +4 a měl 4,91cm, prý běžná velikost. V knížkách čtu takové rozdíly, že jsem z toho trošku vedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
21.7.06 19:38

Ahoj,

knizek si nevsimej. Vubec nic to neznamena. My jsme podle knizek nikdy nebyly OK, ale proste mame drobne holcicky. No a co??? Zdravi podle velikosti nezjistis…A ty odchylky jsme tam meli opravdu obrovske…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.7.06 20:06

Ahojky,

taky radím nečíst knihy, mě zase vykládali jak je moc velikej a bude hodně dlouhej a nakonec měl 50cm.
A dlouhej je až teď :lol: :lol: :lol:

Jinak přeji hodně štěstí a ať vše dobře dopadne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
22.7.06 10:22

Ahoj,
podle knizek byla Stella porad drobne miminko, prilis mala - ja z toho mela depku.
Narodila se a mela 4130 gramu a 53 cm. Drobna mi v tu chvili opravdu nepripadala:))
Tak nesrovnavej, nemer, uzivej tehu.
 Nicol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
22.7.06 10:34

Ahojda. Je to opravdu individualni…
Ale v 16tt by melo mit miminko kolem 16cm. Ale muj Tomik ve 21tt mel mit 25cm a meli sme 31,5cm a v 26tt sme merili 33cm.Proste jen trosku vytahl a zase se zabrzdil. Ale vubec si tim nelamej hlavu.Hlavne ze je mimis v poradku. Tak drzim pesticky a uzivej tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
22.7.06 14:26

Ahoj.

Moje moudrá kniha říká v 16 tt 16 cm a 135 g, ale beru to s rezervou, jinak pro 12tt říká 6,5 cm a 18 g, takže mimi pěkně povyroste. Každé miminko roste trochu jinak, rodiče mají jiné fyzické proporce, také délka těhotenství nemusí být zrovna nejlépe stanovena. Jinak podobné otázky řešíme v diskusi Stejný měsíc porodu - Leden 2007. Nechceš se přidat? Pokud dobře počítám, termín bys měla mít v lednu. Budeš srdečně vítána. :D :D :D :D :D

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.06 20:02

Evko, tak jak ti vyrostl v brisku prcek?
Kdyz ctu rozmery tveho miminka tak ja ve 12tt byla na utrazvuku a rekli mi, ze ma take necelych 5 cm. Coz mne take vydesilo, prootze jsem se take nekde docetla ze bezny prumer je 6,5cm. Sem si rikala, ze pokud uz ted jsme cm a pul pod prumerem, co bude pak. Ale nakonec jsem to hodila za hlavu. Jsem proste mensi postavy a tak nemuzu cekat, ze budu mit velke dite. Tedka v UT jdu na dalsi UZV tak sem zvedava, jak mi miminko od te doby povyrostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
25.8.06 19:05

Ahojky vůbec si s tím nelam hlavu,my jsme měli ve 12tt něco kolem 13cm s bylo nám řečeno že bude miminko trošku větší. Narodila se ve 40tt a měřila 50cm,takže normální. Hlavně v klidu.Měj se a užívej si těhotenství v klidu a přejeme krásné a zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
26.8.06 16:41

Ahoj holky, na UTZ jsme byli teď ve 20tt (přesněji 19tt+3) a náš prcíček měřil 23cm a vážil 353g. Termín porodu nám posunuli o 4 dny dřív na 9.1., takže rozměry jsou asi v pořádku :-) Bude to kluk a všichni mně říkají, že kluci víc spěchají, tak budeme mít Silvestr (nebo už i Vánoce?) v pohotovosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí