Velikost oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Velikost oblečení
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jak jste to měli vy s vašema ratolestma když jim bylo 10-12měsíců? Jedná se o váhu, délku a jakou jste kupovali velikost. CHtěla bych neteři koupit zateplenou bundu na podzim (v říjnu jí bude 12m) ale nevim jakou velikost. Nyní má oblečení od 80 do 92( hlavně bodíčka, ale jsou jí volně), ale kdyby se změřila, tak bude mít tak 76cm. Zvažuju vzít vel.86, kupoval jste někdo ročnímu dítku větší velikost? Co jsem koukala, tak vel.86 je 12-18m, vel.92 je 18-24m - to mi příjde divný, že jí ty bodíčka úplně neplandají..fakt nevim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tak malé bude v říjnu taky rok a má 79 cm a 8 kg taková dlouha tyčka. No ono záleží kde ty věci koupíš co znaška to jiné číslování, malá má některé bodíka vel 74 a jsou jí akorát a některé od jiného výrobce už nenosí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se nedomluvíš s neteře maminkou na nějaké „osvědčené“ značce, rozhodně měř…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně,co značka,to jí číslování.Já třeba v roce kupovala bodíčka 80,ale třeba mikyna od jiného výrobce už byla ve vel.86
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám na zimu nakoupenou 86ku od firmy u které vím že má v reálu oblečení větší… Třeba kalhoty máme koupený 80ky a ještě do nich nedorostl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
záleží na výrobci…my měli v roce 78 cm myslím a i tka malej nosil převážně už 92 ale jak co něco měl jen 86 …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně změřit, já mám na prcka už nyní velikost 74 a jsou mu 4 měsíce a 14dní. Tohle těžko odhadne matka, natož takhle. Na podzim má připravenou bundičku od GAP 12-18měsíců a mám strach, aby mu nebyla malá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo nevím jak to číslujou ale vím že malej měl koelm 10 měsíce taky bundičku 12-18 měsíců
,tedka nosíme 104-110 něco dokonce 116 a to má kolem 100cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,malej má 11,5 měsíce,a má velikost 74/80,na zimu už mu kupuji velikost 86.Ono je to těžké,pač některé velikosti jsou na své číslo malé nebo naopak velké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit