Velikost oblečení pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.11.24 21:45

@kocourGarfield přesně tak a něco musel nosit v létě, tak na zimu koupím další velikost nebo zkusím hned, když to přijde a pokud je to na později, tak snad vidím, kolik je rezervy na sražení a růst…

• Citovat
  • Upravit
97
4.11.24 23:08

@kocourGarfield No jako upřímně on měl vel. 104 přes léto.. je hubeňour, takže kraťasy měl i ve vel. 98.
Pak se ochladilo, zjistila jsem, že tepláky jsou krátké, trička též, tak jsem logicky přešla na vel. 110.
No a jak už jsem psala, tepláky mu jsou super, ale trička se mi zdají krátká, ale rukávy jsou o trochu větší přijde mi.
Takže ano, až teď jsem zjistila, že vel. Moc nesedí. 😁
V minulosti jsem s tím problém neměla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
5.11.24 08:23

@Dzejny.m Každé dítě je jiné a cele mi to přijde zvláštní. Tak třeba výrobce změnil velikost :nevim:
Když to objednáváš, není na té stránce u velikosti rozměry? Většinou tam jsou tabulky, pokud je to nové.

Ale tak můžeš to zkusit prodat dal.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
5.11.24 08:26
@Anonymní píše: Více

Já to někdy taky neodhadnu, dítě vyroste skokově ( zažila jsem takhle boty během snad 2 dnů), něco nesedí střihově, někdy ty rozdíly mezi velikostní jsou obrovský. Ale tak pokud mám 2 děti, tak už jsem snad na to přišla :oops:, že se to může stát, ale neoblékám dítě pouze do 1 značky. A vlastně ani neznám nikoho, kdo to dělá.

• Citovat
  • Upravit
79888
5.11.24 10:33
@Dzejny.m píše: Více

píšeš, že máš malou dceru, tak snad z toho něco unosí časem ona, aspoň na doma nebo v zimě pod overal, jestli je to moc klučičí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková