Velikost punčoch značky Avicenum
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Velikost punčoch značky Avicenum
Ahoj, prosím o radu, chtěla bych si koupit podpůrné podkolenky od značky Avicenum ale bohužel se neorientuji v jejich tabulce velikostí poradil by mi někdo? Míry napíšu, které budou potřeba.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jen by mi stačilo poradit jakou velikost objednat pokud mám číslo bot 40.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BZ89 nejde ani o velikost nohy, ale o obvody, tak aby te podkolenky moc neskrtily. Nejlepsi by bylo dojit k nim ma prodejnu, poradi ti. Pokud chces podpurne podkolenky kvuli jiz vzniklym krecovym zilam, tak je nejlepsi jit nejdriv k obvodacce, ktera ti da doporuceni a budes doplacet uplne minimum. Ja napr ze 648 kc doplacela jen 48,–, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju, já jsem byla přímo u cevního a tam mi prodal podpůrné podkolenky za 200 kč, tak jsem chtěla něco takového. Křečové žíly nemám, jen mě občas chytají křeče a natékají a bolí nohy a lýtka a od té doby co nosím tyhle podkolenky jsou problémy minimální až žádné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BZ89 aha, jestli nemas jejich prodejnu nikde pobliz, tak by na jejich strankach mohl byt nejaky kontakt a tam bych jim zkusila treba napsat o radu. Jsou moc ochotni a nemyslím si, ze by chteli z lidi zbytecne skubat penize. Mne premerovali obvod u kontniku, okolo kolene a nahore u stehna.(mam ty stehenni)pak si ty miry prave zadali do svych tabulek a vysla jim velikost..ale ty tabulky jsem taky nevidela..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit