Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jak velký má být sáček na tělocvik pro prvňáka - tričko, tepláky, sálovky, ponožky…je velikost 41×35 dostatečná? Syn by chtěl s motivem Cars…
@GabinkaCh vtipný, ty třeba už víš, ale já mám doma prvňáka poprvé…
@GabinkaCh píše:
To myslíš vážně?já bych dala radši 42 krát píše: Více
@alena36 prvnaka nemam, ale prijde mi to urcite dostatecny. Si veci naskladej na sebe a zmer, ne? ![]()
@alena36 píše:
@GabinkaCh vtipný, ty třeba už víš, ale já mám doma prvňáka poprvé…
Stačí. To jsem dobrá, co? Já ještě prvňáka neměla žádnýho
![]()
@alena36 tento typ máme - https://www.skolni-aktovky-batohy.cz/…el-City-Cars
No, jak tu někdo radil a jsem také pro, tak nejednoduší je zakladatelko si to hezky (možná spíše nehezky, ne každé dítě to rovná ![]()
naskládat na sebe asi změřit, pak poznáš podle toho, zda je to dostatečné či nikoliv ![]()
Jinak za mě je to pytel velký jako krá. a
,omlouvám se za ten výraz ![]()
@Gorlami píše:ja zas myslim, ze by stacil i 40× 33
@alena36 prvnaka nemam, ale prijde mi to urcite dostatecny. Si veci naskladej na sebe a zmer, ne?
Taky bych si to naskládala a zjistim, jak velký sáček potřebuju. Zakladatelčin dotaz mě fakt pobavil ![]()
Dcera ma koupeny klasiku v tescu a bohate staci. Rozmery nevim.
Ma tam ted kratasy, triko, mikinu, teplaky, ponozky a tenisky ven, cvicky do telocvicny. Je to tam poskladane, jak puzzle. Pokud bude mit problem, tak koupime jeste jeden a necha si ve skrince oba. Jeden verzi ven, druhy verze telocvicna.
Ale v prvni i druhe tride to zvladala, tak neocekavam problem.
@GabinkaCh HA HA, tak pardon, že jsem se zeptala, příště s etaky budu smát dotazům ostatních, které přijdou směšné mě
Nám prvních pět let školy stačil rozměr 40×27 cm. (Do šesté třídy jsem musela pořídit větší - 46×33 cm.)