Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
potřebuju klukům koupit tenisky, bude to z eshopu, takže bez možnosti vyzkoušet. Potřebovala bych poradit s velikostí. Už jsme adidas tenisky 2× měli, matně si vzpomínám, že číslo adidasek bylo větší, než číslo ostatních bot, které kluci aktuálně nosili.
Starší syn má velikost nohy 19,5cm, mladší 18cm. Dívala jsem se na nějaké tabulky na netu (třeba tady http://www.mimibazar.cz/foto.php?…), když připočtu nadměrek, vychází mi z toho tenisky velikosti 31 a 33. Počítám dobře? Hledím do toho asi hodinu a už nevím, čí jsem ![]()
Odpovídá to? Díky moc.
Fifík
Tak prostě objednejte o velikost větší číslo než jaké nosí boty normálně, moje děti co mají adidasky jsou totožná čísla co nosí normální obuv
Je to tak.. ![]()
Jako já jiné boty už malému nekupuju, Adidasky jsou super, čísla sedí, takže mu je objednávám přímo z netu..Ještě jsem nikdy neměla žádný problém..
Já bych řekla, že u Adidasu má každý typ boty jinou velikost. Mám Superstarky velikost 38,2/3 a Boat Lace 39,1/3 a sedí mi stejně.
Změřila jsem dětské Superstarky.
Velikost 30 má stélku 19 cm
Velikost 30,5 má stélku 19,8 cm
Já to řešila tak, že jsme to šli zkusit do prodejny a pak objednali přes internet správnou velikost ![]()
Díky za odpovědi.
V prodejnách právě jejich čísla nemají, nebo aspoň ne v těch, které mám v dosahu. Ale tak normálně mají plus mínus 30 a 32, tak v nejhorším jim budou velké ![]()