Kde kupujete botičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1914
6.1.13 11:03

Kde kupujete botičky?

Ahojky mamči :-)
Za chvíli budeme ťapat a chtěla bych se podívat po nějakých kvalitních botičkách, kdepak je kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2752
6.1.13 11:06

@saiiimona tak to jsem zvědavá, co maminky napíšou. Taky bych chtěla kvalitní, nečínskou, neškodlivou obuv. Klidně si i zaplatím, zdraví malýho je nejdůležitější. Začne chodit možná až v květnu, možná dřív ale už se taky poohlížím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.13 11:07

V krámě :mrgreen: Né promiň, ale jsou obchůdky s dětskýma botama - u nás mají hlavně český Pegres (máme zimní i bačkůrky) a Fare.. V Humanicu seženeš Superfity.. To je těžko říct.. Záleží taky na nožičce - malá má velkou tlapu, tak potřebuje spíš široký.. Pegres dělá dva typy na širokou a na úzkou nohu, tak nám vyhovuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
6.1.13 11:08

No nejlépe v lékárně ne? Prodávají tam zdravotní obuv, například sante je hodně kvalitní a pak v obuvích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.1.13 11:08

No fyzioter. nám řikala, na doma sandálky, né ty bačkůrky, že to musí mít pevnou patičku, lehce se ohýbat, být lehké a nemít tvarovanou klembu, ale vůbec nevim, kde se kouknout.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.1.13 11:10

@gabriela82 :palec: A jooo, to mě nenapadlo.. V krámě.. :-D
Díky za tipy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.13 11:11

@saiiimona no to se sice říká. ale kvalitní sandály stojej třeba 500,– a bačkůrky 130,–.. Ty Pegres bačkůrky mají pevný kotník, podrážku měkkou.. Dám odkaz.. Fare taky dělá dobrý bačkory, ale stojí přes 200,– A bačkůrky teda nekupuju o 1,5 cm větší, to by se přizabila a dávat 500,– každý dva měsíce si nemůžu dovolit.. Máme tyhle vyšší http://www.obchudekudavidka.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.1.13 11:12

Kupujeme Fare - české, kvalitní. Dělají bačkůrky s pevnou patou a superohebnou podrážkou, přesně jak má být. Ale jako první botičky jsem koupila kožené sandálky s otevřenou špičkou, přeci jen mi to přišlo jako lepší opora pro nohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.13 11:13

Jinak první botičky jsme taky měly kožené sandálky - ale ona začala chodit v létě, tak nebylo co řešit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
6.1.13 11:15

Ono se vám to řekne, lékárnu tady máme ale boty nevedou :( je to malá lékarna a kolikrát tam taky plno věcí není :( obchod??? jsou tu samý vietnamci a nejbližší obchoďák 30km třeba Daichman ale slyšela jsem, že botičky taky nic moc. Proto jsem zvědavá, co napíšete, jestli někdo nemáte třeba vyzkoušený a prověřený nějaký obchůdek s obuvý na netu… a nekupujete někdo u Bati???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.13 11:18

@Alčák1 Deichmann - no nevím, jako některý botičky vypadají celkem fajn a jsou měkký, ale některý jsou jak cihla.. Chce si to ošahat.. Myslím, že to už možná raději Baťu.. Přes net bych fakt nekupovala, chce to vyzkoušet, každý výrobce má velikosti jiný a některý botky třeba malá ani neobuje.. Když už, tak nejdřív ošahat a zkusit - v těhle obchodech bývají zkušené prodavačky, který si s dětma vědí rady a vědí kam šáhnout a kolik místa tam mají mít.. A pak poděkovat a objednat ty samý přes net :mrgreen: Ale naslepo bych nekupovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.1.13 11:20

Fare má i internetový obchod, zrovna jsem se dívala, že tam mají lepší ceny než v kamenném.
Co se Bati týče, tak jsem viděla test botiček, kde dostal stejnou známku jako boty z tržnice, což bylo 4 nebo 5. Ale asi záleží na konkrétním typu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
6.1.13 11:23

@Griffin 8o 8o 8o no co se člověk ještě nedoví :think: člověk by řekl, že je to kvalitní i když je fakt, že už jsem taky slyšela od kolegyní z práce, že si tam koupili boty za nehorázný peníze a za půl roku je mohli vyhodit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
6.1.13 11:24

Dobrá je taky slovenská Protetika. Mají je v lékárnách a jednou jsem je kupovala na www.detskeboticky.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
6.1.13 11:24

Chodíme do spelš obchůdku, kde je milá prodavačka a poradí. Ceny papuček jsou v pohodě - 165,–, horší jsou třeba jarní boty - 700,–. Zimní jsem nakonec kupovala v Deichmanovi, ale on má už 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková