Kde kupujete botičky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7512
6.1.13 11:41

U nás je specializovaný obchod s dětskou obuví. Kupujeme tam bačkůrky, od Befada. Malej má strašně vysokej nárt a buclatou nožku celkově a málokterý obuje. A tkaničky? To radši bos, stejně je rozváže a akorát by si je přišlápl. Tyhle mají přezku, se kterou si ještě neporadí, tak nemusím mit strach. Podrážka je pěkně měkká, takže se v nich naučil běhat bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
6.1.13 11:43

@MuffinkaM já budu muset malýmu pořídit na suchý zip. Jeho tatínek totiž taky tkaničky nee, každou chvíli je má rozvázané a šlape si po nich, takže na jaro budeme kupovat manželovi na sucháč a malej je celej on, takže taky sucháč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7372
6.1.13 11:50

Ahoj, mám od značky Elefanten super botky, najdete http://www.deichmann.com/…%20obuv.prod?…. 8 let spokojenosti :) s toto značkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
6.1.13 11:52

Kupuji botičky ve spec. dětských prodejnách, lékárnách. U Bati jsem koupila jednou a už nekoupím, dceři se sandálky prošláply a s reklamacemi dělá bata obrovské problémy.
Kousek od nás je výrobce beda obuv- jsou celkem dobří, měli jsme od nich 2× zimní boty a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
6.1.13 12:03

Ve zdravotnických potřebách nebo obuvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
6.1.13 12:31

Ve specializovaném obchodě s obuví pro děti, značky DPK, Fare a Superfit, poslední roky už víc Superfit, něco i Ecco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
6.1.13 13:23

V obchodě s obuví. Ve městečku máme dva, jeden je dokonce speciálka na dětské, pak hodně ráda jezdím do Berouna, kde je prodejna na dvě patra a maj tam mraky dětských bot. Změřím nožičku a podle toho vybírám botky. Hlavně aby dobře seděly, nebyly moc široké, úzké.. výběr je velkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
6.1.13 13:28

Boticky si nechavame posilat z CR, Sante a DPK

• Citovat
  • Upravit
9622
6.1.13 13:33

V obchodě se zdrav. certifikovanou obuví pro děti. Máme jich tu teda spoustu, já mám jeden oblíbenej obchůdek, kde to má ráda i dcera, mají to tam udělaný jako hernu pro děti + obuv :mrgreen: Před net objednávám jen bačkůrky FARE, který už máme odzkoušený, takže objednávám už jen větší čísla.

Jinak se moc ty suché zipy nedoporučují, ono to za chvilku povolí a ta nožička není tak zpevněná jako u bot s tkaničkou. My máme na zavazování i bačkůrky.

EDIT: A kupuju na doma Fare, celoroční kupuju Fare a zimní máme letos prvně Superfit a sou úúúžasný :palec: Prodavačka v tom našem obchodě dokonce říkala, že u těch Superfitů jako snad jediných nevadí, když se dědí, akorát se do nich koupí nová vložka :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
6.1.13 13:36

Nedám dopustit: http://www.obuv-konsorcium.cz/ Jinak v lékárnách, nebo téměř v každé obuvi mají dětské oddělení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková