Boty na doma pro potící se nohy

17013
26.12.12 07:30

Boty na doma pro potící nohy

Jaké botky na doma pro dítě, kterému se fakt hodně potí noha? :think: Mám kotníkové látkové klasické bačkůrky, crocsky, značkové, žádnej padělek, myslela jsem, že v tom se noha nepotí a protiskluzové ponožky. Ve všem má za pár minut mokré nohy i ponožky. Ale fakt jako mokré, po hodině musím ponožky převléknout a vyměnit obutí, prototže má ponožky jak když stoupl do vody. Tak jaké botičky mu pořídit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
26.12.12 08:26

Sandalkove papucky s otevrenou spickou jsi nezkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.12.12 08:28

@wildcherry Myslíš látkové? Protože ty maj jen málo otvorů a je to prakticky to samé jako plná bačkůrka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
26.12.12 08:46

Něco takového třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.12.12 08:49

Na boso to nejde? Pokud nemate extra studene podlahy, tak bych nechala na volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.12.12 08:51

Nebo zkusit na boso do kozenych capacku, ale tam si s tou potivosti nejsem jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.12.12 08:54
@rozumbrada píše:
Něco takového třeba.

Ty máme, noha je mokrá :nevim: Má to asi dědičné po tátovi, ale u tak malého dítěte je to děs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.12.12 08:56

@suik Máme barák, nepodsklepenej, v obýváku kde tráví většinu času je plovoučka. Podlaha je studená. A kožené capáky nevím, jemu se zpotí noha i ve froté ponožce s protiskluzem. A na boso by se prý po plovoučce nemělo dítě nechávat. Tak nevím co s ním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
26.12.12 09:20
@monika32 píše:
@wildcherry Myslíš látkové? Protože ty maj jen málo otvorů a je to prakticky to samé jako plná bačkůrka :zed:

ahaaa, chudacek…a co klasicky sandalky na suchace a tenke ponozky bez proti skluzu…obcas i bez tech papucku na chvilu :think:.vim, ze u dospelaku se delaji boty se spodni regulaci vzduchu a vlozky do bot co saji vlhko, tak se mozna poptat, jestli je neco i pro malochy…jinak uz nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
26.12.12 09:25

A obycejny ponozky samotny? da se koupit i nejaka barva, kterou si natupkas ten protiskluz.

plovoucka klouze teda desive. Nam teda ortoped rikal, ze boty jen na ven, doma na boso, ponozky, mekky capacky kozeny a tak. Dcera je kolikrat uplne na boso. Pravda podlahu mame prkenou podnetu pro nozky dostatecny.

co nejaky pudr na nohy? treba s salveji?

Příspěvek upraven 26.12.12 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
26.12.12 09:26

Mému dítku se taky potí noha…zatím máme na doma tyto sandálky http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jako noha se mu v tom potí, ale už ne tak moc…má to prodyšnou podrážku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
26.12.12 09:28

U nás to samý, taky se mu potí nožky. :( Dávám střídavě normální bačkůrky (když běhá po chodbě na dlažbě), do pokojíčku mu je sundavám a nechávám v ponkách a pokud vypustím do všech prostor, tak má sandálky na ven. Dva proužky na sucháč, tenký ponky a je to lepší. On se celkově od narození hodně potí, ale jak chodí, tak je to nejvíc znát na těch nožkách. :roll: V létě jsem pudrovala klasickým dětským pudrem (ráno a odpol), to taky pomáhalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
26.12.12 09:34
@suik píše:
A obycejny ponozky samotny? da se koupit i nejaka barva, kterou si natupkas ten protiskluz.

plovoucka klouze teda desive. Nam teda ortoped rikal, ze boty jen na ven, doma na boso, ponozky, mekky capacky kozeny a tak. Dcera je kolikrat uplne na boso. Pravda podlahu mame prkenou podnetu pro nozky dostatecny.

co nejaky pudr na nohy? treba s salveji?

Příspěvek upraven 26.12.12 v 09:26

Tak ono se mu to neklouže, mám i slabé ponožky s protiskluzem, spíš se bojím, aby se mu nezničila noha :nevim: Kdyby náhodou podědil po tátovi i něco jiného než pocení, tak bude potřebovat zdravé nohy :mrgreen: Takže ho můžu nechávat jenom v ponožkách? Běhá i do pokojíčku, tam má koberec. Protože to se nebojím že nastydne, je zimomilnej, není po mě, ale bála jsem se, aby se mu nezničila noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.12.12 09:35

Já dávám na doma klasický kožený sandálky superfity co měl na léto, ale nám se nožky zas tak moc nepotí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.12.12 09:38

@monika32 já si myslím, že když chodí bez bot tak je to pro nohu lepší než s botou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková