Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky holky, zajímá mě, kolik se tu mezi námi najde žen/maminek/slečen, které nosí vysoké podpatky? Tím nemyslím třeba jednou za rok:)Spíš pravidelně, cca několikrát týdně a výška podpatku 13 cm a víc.
Nosila jsem celý život. Ted už bohužel nemohu, mám vybočenej palec a bolí to. Jestli se mi na tom taky podepsaly ty podpadky, tot otázka ![]()
13sm asi těžko, ale jinak nosím docela často a ráda, tak 7 cm zhruba
Běžně nosím cca 7-10 cm, třináct už mi přijde moc
Navíc měřím téměř 180 cm, takže už těch deset mi občas přijde dost.
Příspěvek upraven 19.12.12 v 10:32
Foto! ja bych nosila..a jak rada…ale pri mych 180 cm bych cinkala hlavou o poulicni osvetleni
…takze podpadky nosim casto ale rozhdne nizsi ![]()
@Skytafka píše:
@Crystal87 ty takové boty nosíš???jestli jo tak tleskám
pár jich doma mám:)ted teda nenosím jako oteklá těhule jsem se do nich nevešla v zimě s prckem a dalšíma dvěma maláčkama kolem mám docela strach ale chystám se k nim vrátit. Nejvyšší mám kolem 17cm.
@Crystal87 tak to je fakt síla
Já maximálně 10cm a to jen na ples
smekám
![]()
@mag píše:
Běžně nosím cca 7-10 cm, třináct už mi přijde mocNavíc měřím téměř 180 cm, takže už těch deset mi občas přijde dost.Příspěvek upraven 19.12.12 v 10:32
já jsem právě prcek sotva 165 cm a podpatky nosím od základky, ty vyšší teda až na střední:)
@wendy píše:
Já se přiznám, že 13 cm je skoro moje minimum tak 90% času
A i na písek, na dětské hřiště? I na procházku s kočárkem?
Při řízení auta ti to nevadí?
Já jsem prcek (158 cm
), takže podpadky nosím ráda - ale né pořád. Těch 10-12 cm vcelku v klidu dám (když to nejsou jehly, ty fakt nemám ráda
). Ale teď jsem pár týdnů nosila jen botasky (spíše asi pár měsíců
) a asi před dvěma týdny jsem vytáhla podpadky a myslela jsem, že chcípnu, jak mě strašně bolely nárty. Tak si zase budu muset postupně zvykat.
@Ywett píše:
A i na písek, na dětské hřiště? I na procházku s kočárkem?Při řízení auta ti to nevadí?
neřídím:)na písek nechodíme ten máme za barákem a jinak jsem v nich chodila všude i na hřbitov, na nákupy, na diskotéku nebo tak ![]()