Velká váha a problémy s cyklem

Beyourself18
4.11.23 20:03

Velká váha a problémy s cyklem

Ahojky holky,
Chci se zeptat, jestli je normální, že jsem měla klasickou menstruaci 7 dní, pak dva dny volno a dneska zase krvácím.

Cca 2 roky jsem menstruaci měla jen občas ( 1-2× do roka, vždy, když jsem cca 2 kg zhubla). Teď jsem zhubla nějakých 6 kg a přišla i menstruace a to na celých 7 dní. Je možné, že se cyklus spravuje a trvá, než se usadí po takové době? :roll:
Hubnu z opravdu velké váhy, tak možná i proto.

Můžu být v klidu, popřípadě má někdo stejnou zkušenost a může mi poradit?

Jinak mám sníženou funkci štítné žlázy, před tím, než mi menstruace vymizela, tak jsem měla pravidelnou a ne moc silnou. Antikoncepci neberu, těhotná nejsem.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15174
4.11.23 20:32

Ty hubneš z tech 160 kilo? To by 6kg na menstruaci asi nemělo mít vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
4.11.23 20:38

Tak pokud jsi takhle morbidně obézní, tak je jasný, že na tvoje zdraví to bude mít vliv velký vliv a problém z cyklem bych více méně předpokládala spolu s dalšími zdravotními problémy. Samotné zhubnutí 6 kil to fakt zdravotní problémy nepřinese

• Citovat
  • Upravit
475
4.11.23 21:00

Řešíš své problémy na gynekologii?

Normální to určitě není, ale pokud máš nějakou extrémní váhu, je jasné, že se cyklus (nejen cyklus) nebude chovat příliš obvykle.

Pokud hubneš, tak hodně zdaru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M56
15
19.11.23 21:44

Dobrý den, já mohu moc doporučit probiotické a prebiotické sirupy. Kdyby jste měla zájem mohu vás přidat do jedné facebookové skupiny, kde lidé píšou svoje zkušenosti s nimi. Mě pomohli především s hormonální nerovnovahou a nepravidelným cyklem. Přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí