Velké genitálie u dcery

Anonymní
26.6.17 14:58

velké genitálie u dcery

Dobrý den, omlouvám se za anonym ale jde o mou dceru… dcera bude mít 12 let, je trochu silnější ale nevím zda je to normální. Ve svých 12 letech má už dostatečné ochlupení to bych i přisuzovala hormonům ale i dosti velké pysky. Když má nohy u sebe, tak ji cca 1cm čouhají ven… přijde mi to takové nepřirozené ani já v dospělosti to tak nemám… bojím se aby jí to potom v dospělosti nevadilo… co myslíte, mám s ní zajít k dětské gynekoložce? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14895
26.6.17 15:03
@Anonymní píše:
Dobrý den, omlouvám se za anonym ale jde o mou dceru… dcera bude mít 12 let, je trochu silnější ale nevím zda je to normální. Ve svých 12 letech má už dostatečné ochlupení to bych i přisuzovala hormonům ale i dosti velké pysky. Když má nohy u sebe, tak ji cca 1cm čouhají ven… přijde mi to takové nepřirozené ani já v dospělosti to tak nemám… bojím se aby jí to potom v dospělosti nevadilo… co myslíte, mám s ní zajít k dětské gynekoložce? děkuji

No na gyndu bych ji vzala..jinak nadvaha ovlivňuje nepřirozené hormonální odchylky.. tak dokud je čas měla by zhubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 15:05

No kdyby to zhubnout šlo, tak by zhubla… není to tím, že by byla tlustá kvůli jidlá a málo pohybu… ale i tak děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
26.6.17 15:07

Jak to vis? Tyjo ve 12 jsem syna ani dceru nahe uz davno nevidela.

• Citovat
  • Upravit
17715
26.6.17 15:12

Vycnivajici pysky nemaji s tloustkou nic spolecneho, nekomu vycuhuji a nekomu ne, je to na prirode a neni to nic neobvykleho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
26.6.17 15:17

Je to přirozené, každý genitál je originální a vypadá trošku jinak. Pokud by jí to samotné vadilo, řešila bych to, až taková situace nastane. Už je myslím ve věku, kdy by o sobě mohla rozhodovat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 15:26

Myslím, že se s tím nic neudělá, jsou holky co prostě plandavé pysky mají. Mně to přijde hezké ( v neúchylném slova smyslu).

• Citovat
  • Upravit
4226
26.6.17 15:30

@Malike Proboha proč by ve 12 nemohla mít už ochlupení??? Mívaji holky běžně a nemají nadváhu ani žádnou poruchu.

Holčičku bych nechala v klidu, hlavně jí na to neupozorňuj, ani se nepozastavuj, ať z toho nemá mindrák. Stejně bys jí na žádnou kosmetickou operaci nebrala, to nech na ní, až vyroste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 15:30

@jahuhudka taky se mi na tom nic divného nepříjde… normálně se přede mnou převlíká..to není nic divného přece :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.17 15:35

Holky, moc děkuji, hrozně moc jste mi pomohly a oddechla jsem si, že to nic není… děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
14895
26.6.17 15:38

@Nadavilero můžeš mi prosím odcitovat kde jsem psala že nemůže mít ochlupení?
Pokud vím řešil se nepřirozeně velký klitoris..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15151
26.6.17 15:54

@Malike řešily se velké pysky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
26.6.17 16:22

Ja to mam taky od puberty, matka se mnou o tom nemluvila, ona me taky nahou x let asi uz nevidela a ja myslela, ze jsem jedina na svete a mela z toho mimdrak :roll: Az pak dlpo dvacitce teprv jsem zacala zjistovat, ze je to normalni :mrgreen: Ono staci zadat do googlu odlitky vagin, jeden pan udelal spouste zenskym bez ohledu na vek odlitky prirozeni a mel dokonce vystavu. Ale tam je videt ze vetsi pysky ma minimalne kazda treti a fakt je kazda dole jina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 16:29

Ahoj ja byla ve 12 ochlupena komplet-musela jsem si holit podpazi a nohy. ac mam svetlou plet tak ochlupeni huste a cerne. maly stydky mi precuhoval
taky, ale jen jeden- nechala jsme si ho zmensit na plastice aby byly stejne velke, ale ten co mi zmensili je ted mensi nez ten puvodne mensi :P kamaradka ma taky velike ale je s tim spokojena. taky by mi to nevadilo nebyt te asymetrie. to mate jak s prsama nekomu se libi male a nekomu velke…

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
26.6.17 19:31

Ano, je to normální, vulvy chodí ve všech tvarech…

Rozhodně ji kvůli tomu netahejte k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí