Velké krční mandle

575
13.12.13 12:14

Velké krční mandle

Ahoj, potřebovala bych poradit. Syn, 26 měsíců má již téměř dva týdny zvětšené krční mandle (možná je měl i dřív, ale to jsem si toho nevšimla). Před čtrnácti dny byl nachlazený tak jsem si toho nevšímala, každopádně si na bolest v krku nestěžoval. Teď už nachlazení odeznívá (ještě trochu krochtí, ale rýmu už nemá), ale mandle jsou zvětšené pořád. Naše mudra to nebude řešit, když nemá vedlejší příznaky jako je horečka atd. Přemýšlím, jestli nezajet na krční, aby mu to známý doktor zkontroloval. Já mám velké mandle pořád, manžel se divil, že můžou takhle narůst, ale co jsem četla, tak to tak někteří lidé mají, jen nevím, jestli to můžou mít takhle i děti.. Upozornila mě na to švagrová, prý to normální není, tak teď nevím, jak se k tomu postavit.
Děkuji všem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12862
13.12.13 12:17

No tak normální to není, ale běžné ano, mandle reagují na prodělanou nemoc a často zbytní. Naše malá je má ořezané a přesto, necelé dva roky po operaci, jé má zase obrovské. Způsobuje to noční chrápání. Teď bude tři týdny doma, tak doufám, že se trochu zmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.12.13 12:24

A máš porovnání? Děti je maj fakt velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
13.12.13 13:05

No porovnání nemám.. Nechci něco zanedbat, ale taky nechci být za hysterku, zvláště, když naše mudra neřeší téměř nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
13.12.13 13:14

A má nějaké potíže, časté anginy, nemoci, polykací obtíže, dechové problémy…? Pijde mi blbost je nechat vyrvat jen proto, že jsou velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
13.12.13 17:47

Byl akorát nachlazený, jinak nic. No o trhání jsem ani neuvažovala, to určitě ne. Jen jsem se bála, že by mohl mít nějakou infekci bez příznaků, tak abych něco nezanedbala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí