Velký černý pták :-)

QQQQ
21.6.11 14:29

Velký černý pták :-)

Zdravím děvčata :kytka:
Mám trochu netradiční dotaz :wink: Netýká se miminek ani nic kolem vztahů. Týká se velkého černého ptáka :mrgreen: Tady u nás na vesnici jsem už po třetí viděla letět asi metr vysokého ptáka s červenýma dlouhýma tenkýma nohama. Měl dlouhý zobák, ale asi kratší než čáp. Přistál u nás v potoce a něco tam lovil. Strejda Google mi vyjel volavku, ale projela jsem spoustu fotek a ani jeden druh nebyl podobný na toho „našeho“. Nevíte jestli se v CHKO Poodří vyskytuje nějaký vzácný pták? Vypadal opravdu zajímavě a já s dcerkou na něho koukala jako na zjevení 8-o Slíbila jsem ji, že zjistím jméno, ale nedaří se mi :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
21.6.11 14:31

nemohl to být černý čáp? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58837
21.6.11 14:32

A nemohl to být třeba čáp černý ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
21.6.11 14:43

Taky bych si tipla černýho čápa, už sem ho párkrát viděla v Jeseníkách a je krásnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.6.11 14:46

No asi to bude on. U volavky mi neseděla ani výška a u toho čápa to sedí. I to rozpětí křídel 2 metry! Byl to fakt kolos 8-o Jsme měly opravdu štěstí ho spatřit :dance: Děkuji, čáp mě nenapadl :oops:

• Citovat
  • Upravit
24798
21.6.11 15:08

Taky bych tipla čápa.
Když letí, od volavky ho poznáš tak, že čáp má rovný, natáhnutý krk dopředu a volavka ho má pokrčený, do tvaru S :-D
Napadl mě ještě kormorán, ale ten nemá dlouhé nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.6.11 15:15

Pipet a tys ho taky viděla? Bydlíme jen 7km od sebe :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9166
21.6.11 15:22

:lol: :lol: :palec: :mrgreen: :mrgreen:
Tak já si představila úplně jinýho…neměl ani červené nožičky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.6.11 15:27
pannda píše: :lol: :lol: :palec: :mrgreen: :mrgreen:
Tak já si představila úplně jinýho…neměl ani červené nožičky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jsi jak moje kamarádka :mrgreen: Ji ale omlouvá to, že už skoro rok neměla sex :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48576
21.6.11 15:37

ww taky sem si říkala kde si ty mohla vidět černýho ptáka :lol: .Už sem se lekla kdo ho na tebe vystrkoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.6.11 15:39

Oj ty jedna lumpice :mrgreen: Na co hned myslíte ženský :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na velké černé ptáky žejo :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
9166
21.6.11 15:41

Já se omlouvám, jsem pro každou špatnost :oops: :oops: …ale jinak si myslím, že to je na 100% černý čáp, a je to vzácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.6.11 15:43

Myslíš? Vzácnost? Právě jsem se chtěla zeptat jak moc si toho pohledu máme vážit. Jestli je to běžný pták a kolik jich je asi v okolí :think: Nevíte?

• Citovat
  • Upravit
12154
21.6.11 15:47
Kamča.dalmatinka píše:
ww taky sem si říkala kde si ty mohla vidět černýho ptáka :lol: .Už sem se lekla kdo ho na tebe vystrkoval :lol:

Hahaha, taky mě napadlo něco podobného… :oops: :lol: .
Kamčo ahoooooooooooj :mavam: :kytka: .

http://cs.wikipedia.org/…%8Dern%C3%BD - je to tenhle pták?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
21.6.11 16:53

Napadl mě Marabu ale kde by se u nás vzal,pokud by neuletěl ze zoo nebo chovateli že? ..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný