Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky bych si tipla černýho čápa, už sem ho párkrát viděla v Jeseníkách a je krásnej…
No asi to bude on. U volavky mi neseděla ani výška a u toho čápa to sedí. I to rozpětí křídel 2 metry! Byl to fakt kolos
Jsme měly opravdu štěstí ho spatřit
Děkuji, čáp mě nenapadl ![]()
Taky bych tipla čápa.
Když letí, od volavky ho poznáš tak, že čáp má rovný, natáhnutý krk dopředu a volavka ho má pokrčený, do tvaru S ![]()
Napadl mě ještě kormorán, ale ten nemá dlouhé nohy.
![]()
Tak já si představila úplně jinýho…neměl ani červené nožičky
![]()
pannda píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Tak já si představila úplně jinýho…neměl ani červené nožičky![]()
![]()
To jsi jak moje kamarádka
Ji ale omlouvá to, že už skoro rok neměla sex ![]()
ww taky sem si říkala kde si ty mohla vidět černýho ptáka
.Už sem se lekla kdo ho na tebe vystrkoval ![]()
Oj ty jedna lumpice
Na co hned myslíte ženský
Na velké černé ptáky žejo
![]()
Já se omlouvám, jsem pro každou špatnost
…ale jinak si myslím, že to je na 100% černý čáp, a je to vzácnost.
Myslíš? Vzácnost? Právě jsem se chtěla zeptat jak moc si toho pohledu máme vážit. Jestli je to běžný pták a kolik jich je asi v okolí
Nevíte?
Kamča.dalmatinka píše:
ww taky sem si říkala kde si ty mohla vidět černýho ptáka.Už sem se lekla kdo ho na tebe vystrkoval
Hahaha, taky mě napadlo něco podobného…
.
Kamčo ahoooooooooooj
.
http://cs.wikipedia.org/…%8Dern%C3%BD - je to tenhle pták?
Napadl mě Marabu ale kde by se u nás vzal,pokud by neuletěl ze zoo nebo chovateli že? ..
Zdravím děvčata
Netýká se miminek ani nic kolem vztahů. Týká se velkého černého ptáka
Tady u nás na vesnici jsem už po třetí viděla letět asi metr vysokého ptáka s červenýma dlouhýma tenkýma nohama. Měl dlouhý zobák, ale asi kratší než čáp. Přistál u nás v potoce a něco tam lovil. Strejda Google mi vyjel volavku, ale projela jsem spoustu fotek a ani jeden druh nebyl podobný na toho „našeho“. Nevíte jestli se v CHKO Poodří vyskytuje nějaký vzácný pták? Vypadal opravdu zajímavě a já s dcerkou na něho koukala jako na zjevení
Slíbila jsem ji, že zjistím jméno, ale nedaří se mi 
Mám trochu netradiční dotaz