Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky peču dorty ale jestliže chceš nějaký veliký tak bych si ho nechala upéct, a neřešila bych uskladnění ani nic podobného. ![]()
Tak zas tak velký dort to být nemusí, já taťkovi nacpala 60 svíček na dort o průměru 25 cm a to jsem měla ty silné dortové svíčky o průměru 0,5 cm a myslím, že tak dalších 10-15 svíček by se vešlo, ale byl to pořádný fajrák. Jo a svíčky jsem bodala rovnou do dortu nebyly k nim takové ty plastové kalíšky. Teď jsem viděla i hodně tenounké dortové svíčky, v podstatě knot v troše parafínu, byly hodně elegantní. Ještě doporučuji na zapálení použít plynový krbový zapalovač.
A ještě doporučuji svíčky před dáním na dort zapálit a sfouknout, budou se pak rychleji zapalovat.
Ahoj holky,
No a hlavně, co řeším. Dort se asi bude muset převážet a do druhého dne někde uskladnit. Předpokládám, že do lednice se asi ani nevejde. Tak nějakou radu, jak se tohle řeší 

předem se omlouvám, že píšu anonymně. Nepíšu nic citlivého, ale bude to překvapení a jeden nikdy neví, kdo si to tady přečte.
Je vás tu spousta, co pečete dorty. Taky se chystám jeden péct. Ale potřebuji s tím poradit. Měl by to být veeeliký dort. Chci, aby se na něj vešlo 100 svíček, takže fakt veliký. Třeba jste už některá takový dělala, tak bych i uvítala inspiraci. Dort nebude potahovaný. Líbí se mi takové ty nahé dorty, ale nevím, jestli by to v takové velikosti vypadalo dobře
Budu vám moc vděčná za jakékoliv rady, postřehy, inspirace, fotky apod.