Velmi divná ms - měl někdo?

Anonymní
20.10.12 16:40

Velmi divná ms-měl někdo?

Ahojte, prosím někoho o zkušenost, stejný problem, nebo tak něco :lol:.
Ms mívám pravidelně, až na předchozí měsic přišla ms o týden déle, a byla 2 dny.
a tedkon jsem začala včera krvacet po 19 dnech!!a dnes jen par kapek spíše špinení. Nevím co se děje, test negativní.
děkuji..
PS:Měla nektera i že byla těhu i přes nega test?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
20.10.12 16:48

Ted v posledni dobe to mam jako Ty, tehotna urcite nejsem..v pondeli jdu na gyndu, protoze me to uz prestava baivit a navic nikdy nevim kdy to dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.12 16:52

Aha děkuji. Já se o mimi snažím, tak jsem hledala naději :-)..Přiznaky nemam, ani je nejak nesleduji, test nega tak je to jasný.

• Citovat
  • Upravit
384
20.10.12 17:33

Mám to stejně jako ty :) dnes jsem dostala MS po 19 dnech což je divné, cyklusy jsem mela pul roku kolem 30 dni a je velmi slaba na to jaky mam bolesti v podbrisku :think: test zkusim zitra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.10.12 21:51

Já tohle měla po druhém porodu, některé cykly byly hodně krátké, ms spíš špinění, mám za to, že byly anovulační.
Jinak jsem ale i o druhého těhotenství zažila nidační krvácení, kdy jsem špinila až „růžověla“ cca týden po oplodnění, to na testu ještě nic nebylo, 10dnů po ovu už jsem měla na testu s citlivostí 10 polimitního dušíka.
Takže možný je naprosto všechno.
Zkusila bych test za pár dnů znovu a pokud bych těhotná nebyla, tak bych nejdřív nasadila pití kontryhelového čaje, to je taková nejmocnější ženská bylinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.12 09:52

@Thereska22 Ahojik,zkoušela si testik? Já ztaim ne, možna po ty divny ms.

• Citovat
  • Upravit
384
22.10.12 14:27

Zkousela jsem vcera a negativni, mozna zkusim jeste zitra…stale me picha v podbrisku a ms zadna a kdyz uz tak jen lehounka, spis spineni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
22.10.12 21:27

Holky, já se přidám s dotazem se svojí prapodivnou MS…
Minulý týden v úterý jsem byla v CARu na UTZ, to bylo 22. den cyklu a od toho odpoledne špinění až do pátku, ale takové, že jsem si fakt musela vzít vložku. Pak v pátek ráno jsem šla na záchod a krev, tak jsem se zaradovala, že teda jako konečně, ale to byla první a poslední krev..Poté už zase jen špinění, ale slabounké…Vlastně dodnes…Mám začít stimulovat před IVF a jsem z toho už na prášky, co to tělo jako dělá…Už jsem ze zoufalství dělala taky test, ale negativní…Tak nevím, co myslíte???Stává se vám to? Mě totiž občas dřív jo, ale mám endometriozu, odoperovaý srůsty a cysty, podle všeho bych měla být „čistá“, po té operaci mi všechno šlape, jak má, až na tuhle poslední MS/neMS…
Může to být nervozitou z IVF a z toho, co mě čeká???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.15 19:54

Ahoj, chci se vás zeptat.. Vždycky jsem měla ms pravidelnou, pokaždé stejnou, prostě nikdy nic divného.. A teď cca 4 ms za sebou, jsem dostala jako vždy přesně, jen u toho mám jiné bolesti, jsou slabší a prostě jiné ( za to že jsou slabší jsem ráda samozřejmě, jen mi to přijde proste divné ze.roky mě bolí břicho a kříž ze jsem nebyla schopna první den ničeho a teď jen takové píchání v podbřišku) a řekla bych, že ji mám i delší, vždycky to bylo max 5 dní a teď právě ty poslední 4 měsíce třeba 6 dni. Nemyslím si, že je to něco tragického, jen je prostě jiná, nebo mám takový pocit proste. Tehu nejsem, to už bych byla ve 4 měsíci minimálně a to už bych si asi všimla a mezi tím jsem si dělala i test. Je to normální?

• Citovat
  • Upravit
288
2.12.15 20:04
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se vás zeptat.. Vždycky jsem měla ms pravidelnou, pokaždé stejnou, prostě nikdy nic divného.. A teď cca 4 ms za sebou, jsem dostala jako vždy přesně, jen u toho mám jiné bolesti, jsou slabší a prostě jiné ( za to že jsou slabší jsem ráda samozřejmě, jen mi to přijde proste divné ze.roky mě bolí břicho a kříž ze jsem nebyla schopna první den ničeho a teď jen takové píchání v podbřišku) a řekla bych, že ji mám i delší, vždycky to bylo max 5 dní a teď právě ty poslední 4 měsíce třeba 6 dni. Nemyslím si, že je to něco tragického, jen je prostě jiná, nebo mám takový pocit proste. Tehu nejsem, to už bych byla ve 4 měsíci minimálně a to už bych si asi všimla a mezi tím jsem si dělala i test. Je to normální?

Je to úplně normální. Já občas nemohla ani chodit a za par měsíců sem si vůbec nevšimla. Může to bejt i stravou. Váhou. Vitaminama. Třeba děláš jinak neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí