Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Uvař si čaj z řebříčku - silný a klidně několik šálků za den. Zmírňuje krvácení.
Po porodu jsem to měla stejné a bohužel mi už tatko silná MS zůstala, i když už to není až takový masakr jako pár pvních měsíců po porodu.
Jeste by mohl pomoci sirup jitrocelovy-k dostani ve zdrave vyzive ci elekarny
Taky mám hodně silnou většinou jen dva dny pak už je to lepší, ale je to strašný nikdy jsem to takhle neměla.
Všem moc děkuji, řebříček mi syn přinesl z lékárny, tak uvidíme, už ho tu piju. Jitrocelový sirup si dělám vlastní, ten tu mám, snad něco zabere. Dneska jsem opravdu nebyla schopná vyjít z domova na déle než 10 minut. Snad to bude v dalších dnech a příště lepší.
Jsem 5 měsíců po porodu, nekojím. Menstruaci jsem už 2× měla a běžnou. Včera večer jsem ji dostala klasicky po měsíci znova, ale krvácím opravdu hodně silně, používám ty nejsilnější tampony co jsou určené po porodu - vydrží mi cca 15 minut + vložku. Můj doktor má dovolenou.
Už jsem vypila 2 skleničky vody s citronem, vzala si 2 tablety ascorutinu. Nevím za jak dlouho můžu očekávat, že by mohl ascorutin zabrat, nejsem schopná udělat krok z domova a to potřebuji jít na chvilku do práce. Těhotná na 100% být nemůžu.
Přemýšlím jestli si vzít další ascorutin, nebo ještě vyčkat. Brala jsem si ho v 9 hodin, na krabičce mám napsáno že dospělí mohou 1-2 tablety 3× denně. Máte někdo prosím zkušenost nebo radu? Díky moc