Velmi silná menstruace 5 měsíců po porodu

Anonymní
23.6.15 10:39

Velmi silná menstruace

Jsem 5 měsíců po porodu, nekojím. Menstruaci jsem už 2× měla a běžnou. Včera večer jsem ji dostala klasicky po měsíci znova, ale krvácím opravdu hodně silně, používám ty nejsilnější tampony co jsou určené po porodu - vydrží mi cca 15 minut + vložku. Můj doktor má dovolenou.

Už jsem vypila 2 skleničky vody s citronem, vzala si 2 tablety ascorutinu. Nevím za jak dlouho můžu očekávat, že by mohl ascorutin zabrat, nejsem schopná udělat krok z domova a to potřebuji jít na chvilku do práce. Těhotná na 100% být nemůžu.

Přemýšlím jestli si vzít další ascorutin, nebo ještě vyčkat. Brala jsem si ho v 9 hodin, na krabičce mám napsáno že dospělí mohou 1-2 tablety 3× denně. Máte někdo prosím zkušenost nebo radu? Díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2436
23.6.15 10:57

Uvař si čaj z řebříčku - silný a klidně několik šálků za den. Zmírňuje krvácení.
Po porodu jsem to měla stejné a bohužel mi už tatko silná MS zůstala, i když už to není až takový masakr jako pár pvních měsíců po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
viky.beckham
23.6.15 12:57

Jeste by mohl pomoci sirup jitrocelovy-k dostani ve zdrave vyzive ci elekarny

• Citovat
  • Upravit
9909
23.6.15 20:37

Taky mám hodně silnou většinou jen dva dny pak už je to lepší, ale je to strašný nikdy jsem to takhle neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.15 22:08

Všem moc děkuji, řebříček mi syn přinesl z lékárny, tak uvidíme, už ho tu piju. Jitrocelový sirup si dělám vlastní, ten tu mám, snad něco zabere. Dneska jsem opravdu nebyla schopná vyjít z domova na déle než 10 minut. Snad to bude v dalších dnech a příště lepší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa