Velmi spavé dítě

129
5.5.22 14:20

Velmi spavé dítě

Ahoj,
jsem taková nesvá a moc nevím, do jaké míry je to normální. Malá (20 měsíců) mi včera usla v 6 večer a spala do jedný do odpoledne dneska nonstop.. Teď ve dvě odpoledne, po hodině, co se najedla a napila, zase spí 🤦🏼‍♀️. Já se jí pokoušela ráno probudit, ale na chvilku otevřela oči, je dost unavená a hned zase spala.. Od neděle měla takový vodovější průjem, který se jí ve včera zlepšil do kaše. Teplotu nemá. Pije jako obvykle, jí míň, ale ne o moc.
Máme strašně protivnou doktorku, proto se první ptám tady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tuhy_LU
5.5.22 14:25

Zavolala bych na pohotovost a kdyžtak tam zajela. Je to dost… aby nebyla dehydrovana. Jak čůrá?

• Citovat
  • Upravit
3902
5.5.22 14:26

Měla jsem takhle spave dítě, které celý předchozí týden mělo trochu průjem, občas si blinklo (cca čtyřikrát za ten týden), trochu min jedlo, ale nic zásadního. Pilo dost. Doktorka (ke které jsme šli se sourozencem) zmerila glykemii a řekla, že jestli to přes víkend nevylepsime, skončíme v nemocnici…

Takže jsem přestala dítě nechávat odpocivat a nabízet jídlo, a začala jsem to tlačit jak moje babička - nechceš piškotek? Aspoň jeden? Hroznový cukříček? A co by sis dala, já ti to udělám…? Druhý den dobrý, dítě se dojedlo a přestalo tak spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
5.5.22 14:27

Jestli se ti nechce volat doktorce volala bych rovnou na pohotovost. Případně 800 888 155 je to konzultační pohotovostní linka. Ale určitě si někam alespoň zavolej. A pokud možno změn doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
5.5.22 14:30

„@LucEm“
Kde jsi přišla na to číslo, slyším to prvně.

Příspěvek upraven 05.05.22 v 14:31

• Citovat
  • Upravit
129
5.5.22 14:30

@Tuhy_LU Na čůrání jsem nic nepozorovala, že by bylo míň nebo víc. Taková klasika. V noci jsem jí přebalovala, měla od těch 6 večer strašně načůranou plenku a od toho přebalení má jednu a tu samou a tu moc počůranou nemá. Pila až teď, jinak vlastně až do tý jedný nepila, protože spala a nechtěla se zvednout nic. Když jsem jí zvedala já, tak byla taková zmatená, ospalá. Po probuzení v tu jednu odpoledne pila dost. A to se ani nevzbudila sama, ale vzala jsem jí, odnesla do kuchyně a snažila jsem se jí čímkoliv rozptýlit, aby neusla v sedě 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31011
5.5.22 14:32

Spave az neprobuditelne dite jsem mela pri zanetu ledvin. Zacalo to jako strevni chripka - zvraceni, trochu prujem, nechutenstvi - pak se pridala malatnost. A pak rovnez uplne grogy byla pred mesicem pri poslednich rotavirech, 3 dny se nehla z gauce, jen presun do postele vecer a na gauc po ranu. Zdrava Tva dcerka asi nebude :hug:. Kdyztak tu pohotovost, a zmenit Dr., pokud se obavas ji navstivit s problemem, neni to spravne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.5.22 14:34

Okamžitě bych jela na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
774
5.5.22 14:52
@Tuhy_LU píše:
„@LucEm“
Kde jsi přišla na to číslo, slyším to prvně.Příspěvek upraven 05.05.22 v 14:31

http://vinsova.cz/info35.html

Třeba tady :-) mám to číslo od lékaře z pohotovosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tuhy_LU
5.5.22 14:56

@LucEm
Tak super! Diky.
Už jsem to i dohledala - provozuje to záchranná služba Středočeského kraje
 https://www.uszssk.cz/call-centrum1/

• Citovat
  • Upravit
2681
5.5.22 14:58

Normální to není. V těle může být nějaký zánět, ale klidně to může být i covid. Rozhodně navštívit lékaře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
5.5.22 21:41

@NikyNikyNiky15 Zakladatelko, byli jste u dr? Jak jste dopadli? Byla bych s nervama v kyblu… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí