Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím trápí mě hodně suchá pokožka i když se mažu, tak pokožka je pořád suchá. Jaký krém Vám pomohl s tímto problémem. Pořád nemůžu najítvhodný krém a že jsem jich už vzkoušela.
@chocholina27 A obyčejný kokosový olej jste zkoušela? Mně moc vyhovuje.
@chocholina27 mě třeba vyhovuje mléko od topicremu, ale každému vyhovuje něco jiného ![]()
Mám taky problém s velmi suchou pokožkou neustále mě tělo různě svrbí, nejhorší to je když si dám upnuté rifle. Vyřešila jsem to tím, že si kupuji tělové mléko Indulona modrá absolutně úžasné!
@Martienka píše:
@chocholina27 A obyčejný kokosový olej jste zkoušela? Mně moc vyhovuje.
Tak já třeba po něm mám pokožku ještě více suchou.
Nam pokohl krem LINOLA je vhodna jiz od narozeni. Mrkni na slozeni. ![]()
Zkuste BetaDerm, má výborný regenerační účinky, obsahuje betaglukan který výborně hojí. Mají ho v každý lékárně
Holky, nemáte někdo zkušenost s kosmetikou Topicrem? Dneska mi ho doporučovala paní v lékárně, ale já nikdy nevím, jestli jim můžu úplně věřit, jestli jen nechtějí prodat ty nasmlouvané značky.
@Astrolinka Ten je výborný, mám extrémně suchou kůži a vyhovuje mi maximálně. Určitě Topicrem doporučuju!
Mně pomáhá na promazávání suché kůže krém od topicremu a mám od nich i ten mycí gel, který oproti normálnímu mýdlu kůži nevysušuje.
@PetuleVr Taky mám výbornou zkušenost s tou jejich péčí, hodně se po ní synovy zlepšila pokožka. Jde to pomalu, ale jistě se ekzému zbavujeme.
@DrahusN Dobře a napsala by si mi prosím který to je? Máte vyzkoušené i ty mycí přípravky jestli nevysušují pokožku?