Velmi suchá pokožka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
12.2.09 11:30

Velmi suchá pokožka

Mám velký problém s velmi suchou pokožkou, tak bych potřebovala trochu poradit :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
168
12.2.09 11:34

Ahoj,co zkusit Dove,mě osobně pomáhá.Anebo požívám od dcer mandlový Excipial nebo mandlový krém od Hippu.A když je nejhůř,tak se namažu olejíčky od holek(Aviril).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.2.09 11:38

suchá pokožka

Ahoj, už jsem se zaregistrovala :) Díky za odpověď. o Dove jsem už slyšela (ten nový je prý dovrý), ale to i o nivee a garnieru a ty mi zrovna třikrát moc nepomohli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.2.09 11:52

Já zá:,–(ně modrá indulona, ambiderman, na některá místa bílá vazelína, neparfémované olejové koupele.
Otázka jak moc máš citlivou kůži. Někomu vyhovuje krém Garnier takový tmavě červený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.2.09 11:57

ten červenej jsem zkoušela a moc mi nevyhovoval, a mám velmi citlivou pokožku, zkoušela jsem i ten bílej od garnieru, ten je teda lepší, ale nějak to není ono… Vydrží to jen chvíli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.2.09 12:05

Dětským olejíčkem nebo měsíčkovou vazelínou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
12.2.09 12:13

Pridam se svym dotazem :-) Co na extremne suchy oblicej? Denne nosim make-up (Mary kay, takze snad kvalitni), ale na tvarich me po par hodinach ta kuze „tahne“. Na dotek sucha a bolava.
Zkousela jsme prirodni kosmetiku, rikala jsme si, ze bez chemie by se to mohlo zlepsit. Napred ano, ale po pul roce jsem tam kde predtim. Ted mam krem na zralou plet :-) od MK. Byl by dobry, kdyby nebyl strasne drahy a me vydrzel mesic, protoze ho musim nanaset nekolikrat denne.

Vzdycky se po case vratim k modre indulone, protoze ta mi jako jedina promasti oblicej, nezcervenam po ni ani se plet neloupe. Ale rada bych pouzivala skutecny krem na oblicej. Jen nemuzu zadny najit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
12.2.09 12:22

Co zkusit bambucké máslo? Je vhodné i na obličej a mě pomohlo i na hodně vysušenou pokožku nebo AE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
12.2.09 18:23

ahojk,y
já jsem atopik, tak mám taky hodně suchou a citlivou kůži a moc mi vyhovuje: Excipial dětská mandlová mast, Excipial Lipo-Lotio, Linola fett mast. když mám kůži trochu lepší, tak používám Dove krém.
je to individuální, chce to vyzkoušet..
měla jsem i bambucké máslo a Leniens mast, různé oleje :? ale s tím moc dobré zkušenosti nemám, jsou strašně mastné, ale kůži vůbec nevyživí, za pár hodin se mastnota setře a kůže je pořád suchá, kdežto ty masti, co jsem psala, obsahují hodně tuků, tak zvláční a vyživí kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.2.09 21:13

Nazdárek holky, trpím na suchou pokožku už hrozně dlouho a před pár dny jsem si zkusila koupit nový Dove intenzivní péči a fakt vřele doporučuji. Příjemný pocit zůstane opravdu dlouho, už si nemusím mazat ruce snad každou hodinu :) A navíc příjemně voní, né tak vtíravě jako jiný krémy a to jsem jich opravdu vyzkoušela mnoho…

• Citovat
  • Upravit
738
6.11.17 09:44

Syn 2 roky - příliš suchá pokožka

Ahoj holky,
mám dvouletého chlapečka, který už druhou zimu trpí na příliš suchou pokožku. V noci se škrábe do krve, jak ho to svědí. Doktorky říkala, že atopák to není, že ho mám promazávat modrou Indulonou nebo Excipialem. Mažu ho pravidelně a opravdu hodně, ale vždy večer, když jde spinkat, se budí a drbe se a drbe. Nemáte někdo radu či zkušenost? Je zvláštní, že se mu to objeví jen, když je zima, v létě ho vůbec mazat nemusím a suchou kůži nemá.
Děkuji za každou pomoc. :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leussika
20.4.21 18:53

Indulona je super pro dospělého na promazávání rukou, ale na dětskou pokožku, navíc pokud je takhle podrážděná. Syn má místy hodně suchá ložiska a ty mu promazávám krémem od topicrem, aby nedošlo k vysušení a následnému svědění a škrábání.

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
21.4.21 20:35

Taky máme tady s tou značkou super zkušenost. Promazávám s ním dcerku od miminka, protože měla hodně vysušenou pokožku a musím říct že je na tom mnohem lépe.

• Citovat
  • Upravit
Leussika
22.4.21 15:47

@DrahusN Který ten krém používáte na tu vysušenou pokožku? Zjišťovaly jste jestli děti neštípe?

• Citovat
  • Upravit
DrahusN
23.4.21 09:33

@Leussika Syna určitě neštípe, to by bylo první co bych věděla, protože by mi to určitě řekl a vzhledem ke zkušenostem, které máme, tak by mu ta ložiska zarudla kdyby bylo něco v nepořádku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek