Venčení psa v karanténě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7188
25.11.21 19:30
@Leenuska píše: @Azereterez: No já bych ho taky dala ale táta se bojí že by tam třeba na ksirech nebo vodítku dotáhl covid, táta ma spinální svalovou atrofii(nevím jestli to píšu dobře, ta nemoc jak postupně odchází všechny svaly v těle),ještě tam bydli moje babča které bude 89let, tak prostě všichni ohrožení. Chlapovi rodiče jsou sice starši jsou ale vitální a na baráku ale děti a i psa nepohlidaji…Navíc chlapova máma vykecala sousedce od nás z paneláku že jsme nakažení.(potkaly se v obchodě)

Jo, máma se taky bála, jestli to pes nebude mít v chlupech, já jsem se spletla a psala jsem loni, ale vlastně to bylo letos v únoru - na začátku ty druhý pořádný vlny, takže měli všichni strach. Ale venku pořádně mrzlo, tak fenu máma nechala asi půl hodiny venku, jí to nevadí, má kožich a i tak by stejně venku nějakou chvíli byla. Být tebou, tak to neřeším, choď venčit mimo lidi, abys nikoho neohrozila, pokud vás někdo špicluje, tak bych byla důsledná v nošení respirátoru a rukavic. Rozhodně bych nenechala psa čůrat na plínu. Potřebuje ven, to je jasný, a sám jít nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.21 20:08

Se psem můžeš chodit ven. Akorát to nesmí být nějak moc daleko od domu, už ale nevím kolik. Vem si respirátor a normálně běž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
25.11.21 20:46

Já ten respirotar mám na hubě ještě než otevřu dveře od bytu a sundávání ho zase až doma, rukavice to stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12893
26.11.21 15:50
@Copataerika píše:
Kdyz jsme to s rodinou chytli v „prvni vlne“ vsichni, tak nam bylo hygienou receno ze se psem muzeme 250m od domu. Nejlepe brzy rano a pozde vecer kdyz nejsou venku davy. Samozrejme tenkrat s rouskou a rukavicemi, vycurat, vykakat a zpet.

Asi tak jako chodit s odpadem, respirator, rukavice, pred panelak do kontaku..jinak to nejde :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
26.11.21 16:05

Psa venčit můžeš. To je ten stejný případ, jako když byl nouzový stav a zákaz vycházení. My to taky tak měli - psa jsme venčit mohli ale max 500m od místa bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný