Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vím o jedné, která přes zimu nevenčí vůbec, aby ji ty malé blechy nenastydly. Bude to pro tebe vzor, že to tak jde a je to v poho? Za mě je to prostě prasárna a pokud venčit nechceš, tak si psa nepořizuj.
@Anonymní píše:
@Markéta80 proč blbost? Od čeho by ty podložky asi byly?!
A na co máš psa, když na něj nemáš ani ráno čas?
Ano, taky venčíme 2× denně
náš pejsek je zvyklý, je to gaučák a moc se mu ani nechce, pokud vyloženě „nemusí“, to se taky jen vyčůrá a chce domů
Takže buď v klidu, nejsi jediná
Mně to přijde strašný. Vím, že dnes se to dělá, že pes učí na podložku, ale mně přijde, že to je pro toho psa takový ponižující. Že jinam nemůže. Nikdy jsem nezažila psa, co by se dobrovolně vyčural doma, ti naši se nevyčurají ani na zahradě, potřebují za plot…
Navíc nejde o potřebu jako takovou, potřebují pohyb, aby se jim rozhýbala střeva, přečíst, co je nového venku… Když nemáš čas na večení, pořiď si radši kočku…
Příspěvek upraven 13.12.21 v 22:24
@Anonymní píše:
Kvuli linym majitelum
prece nejde jen o tu potrebu, ale i o zmenu prostredi, vjemy, socializaci atd…
To co pises si umim predstavit tak max u spatne pohybliveho stareho psa. Proc sis psa porizovala, kdyz je problem ho chodit dostatecne vencit? ![]()
Příspěvek upraven 13.12.21 v 22:26
@Anonymní píše:
Ahoj,věnčíte někdo jen 2× denně?
Že by se pes ráno vyčůral na podložku a vyvenčit by se šel odpo a večer?
Díky
Tak pokud přemýšlíš, že si psa pořídíš, tak s tímto uvažováním to prosím nedělej! ![]()
@pikola jen ráno nemám čas, vstávám brzo. Ale od brzkého odpolednu už ano
@Anonymní píše:
Se divím, že dospělí chodí na wc, když existují pleny a inkontinenční kalhotky.
@Ba-stet podložka by byla řešení na ráno. Je ponižující, že lidé chodí na wc? Ne.
Odpoledne mám čas na dlouhé procházky
@Anonymní píše:
Podložky jsou super do pelechu pod inkontinentní psy, nebo pod štěňata. To, že výrobce našel díru na trhu - líné lidi a začal to prodávat jako venčící podložky ještě neznamená, že je to správně. Tolik času to venčení nezabere, abys nemohla vstát o kus dřív.
@Anonymní píše:
Ahoj,věnčíte někdo jen 2× denně?
Díky
Neznám nikoho takového. To je prostě málo
Ahoj,
věnčíte někdo jen 2× denně?
Díky