Venkovní hra pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3099
31.7.18 21:53

@Ornwen jak dedecek menil je skvely :palec: … hry se zapojenim verejnosti me vzdycky bavily, jen nevim jestli 4-9 nejsou moc mali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.7.18 21:53

@czaky Na to se kouknu jestli teda funguje, ceka me oslava narozenina bude treba zabavit deti, diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.7.18 22:03

Tak my teda máme vždy připravených pár tematických her k celotáborovce, ale zbytek taky vymýšlíme vždy večer nebo v poledním klidu. A děcka to teda jako nepoznaji;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
31.7.18 22:12

děti si hodně hrají s barevnými víčky od petek…
na suchu i v bazénu. Nedávno jsme koupili sadu na kroket a s tím si taktéž hodně vyhrají … ale na tábor se to asi moc nehodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3099
31.7.18 22:18

Jinak klasika k rybniku je taky lodkyada - z dostupnych prirodnich materialu udelat lodicky - kura vetvicky trava listy … soutez o nejhezci nejvetsi nejmensi nejdale plujici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
1.8.18 08:43

@aktyk V pohodě, znám jich mnohem víc, ale v tom horku jsem ze sebe vypotila jen toto :-D, takže tě úplně chápu :-), To máš na nějaký tábor nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
11.3.21 10:37

Holky, dobré dopoledne!

Potřebovala bych poradit - jako každý rok vymýšlím pro dítko velikonoční venkovní hru. Za každý splněný úkol dostane indicii a z několika indicií si pak složí tajenku - a já potřebuju radu :-D
Letos je to cesta do vesmíru a záchrana planety před padajícím meteorem a tajenkou by měla být, jak/čím zachrání planetu, ale mě absolutně vůbec nic nenapadá.

Má úkoly a otázky, za každou dostane obrázek a na na konci najde podle získaných obrázků písmenka a z těch složí odpověď - jak zachrání /čím?? planetu.???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.3.21 10:51

Třeba laserové dělo - rozbije tím meteorit. Nebo nějaký vysílač ultrazvukových vln, který vychýlí meteorit z jeho dráhy a on zemi mine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
11.3.21 12:15

@Hoa Mai to zní super! Díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
17.3.21 20:23

@Hoa Mai Náhodou, nenapadá Tě nějaký pohybový,,vesmírný" úkol? Mám jich devět a chybí mi poslední :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí