Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Ornwen jak dedecek menil je skvely
… hry se zapojenim verejnosti me vzdycky bavily, jen nevim jestli 4-9 nejsou moc mali
@czaky Na to se kouknu jestli teda funguje, ceka me oslava narozenina bude treba zabavit deti, diky ![]()
Tak my teda máme vždy připravených pár tematických her k celotáborovce, ale zbytek taky vymýšlíme vždy večer nebo v poledním klidu. A děcka to teda jako nepoznaji;-)
děti si hodně hrají s barevnými víčky od petek…
na suchu i v bazénu. Nedávno jsme koupili sadu na kroket a s tím si taktéž hodně vyhrají … ale na tábor se to asi moc nehodí
Jinak klasika k rybniku je taky lodkyada - z dostupnych prirodnich materialu udelat lodicky - kura vetvicky trava listy … soutez o nejhezci nejvetsi nejmensi nejdale plujici…
@aktyk V pohodě, znám jich mnohem víc, ale v tom horku jsem ze sebe vypotila jen toto
, takže tě úplně chápu
, To máš na nějaký tábor nebo něco?
Holky, dobré dopoledne!
Potřebovala bych poradit - jako každý rok vymýšlím pro dítko velikonoční venkovní hru. Za každý splněný úkol dostane indicii a z několika indicií si pak složí tajenku - a já potřebuju radu ![]()
Letos je to cesta do vesmíru a záchrana planety před padajícím meteorem a tajenkou by měla být, jak/čím zachrání planetu, ale mě absolutně vůbec nic nenapadá.
Má úkoly a otázky, za každou dostane obrázek a na na konci najde podle získaných obrázků písmenka a z těch složí odpověď - jak zachrání /čím?? planetu.???
Třeba laserové dělo - rozbije tím meteorit. Nebo nějaký vysílač ultrazvukových vln, který vychýlí meteorit z jeho dráhy a on zemi mine.
@Hoa Mai Náhodou, nenapadá Tě nějaký pohybový,,vesmírný" úkol? Mám jich devět a chybí mi poslední ![]()