Venušiny kuličky Odeco O-Ball

1839
14.3.14 12:06

Venušiny kuličky Odeco O-Ball

Ahoj holky, chystám se koupit tyto kuličky. Chci je na zpevnění pánevního dna. Máte s nima zkušenost?

http://www.odeco.cz/…siny-kulicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.3.14 18:14

Já dnes zakládala stejnou diskuzi tedy podobnou. Já si koupila tyto: http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…ue-ami-3-ks/
zatím je mám dva dny ale také bych právě ráda další názory kdo s tím cvičením má zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
5.9.14 14:21

Máš už ty kuličky od Odeca - jaké jsou zkušenosti?

Tak jaká - vyhovují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
5.9.14 14:25

@jitkajitule já jsem je nakonec nekoupila, takže neporadím, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
5.9.14 16:11

@jitkajitule Ahoj, já je mám asi týden (v tom odkazu jsou hned první-gemma) a zatim jsem na nich nic špatného neshledala-mám je na zpevnění pánevního dna-mají 130g a zatim je to takové, že jen po bytě-ven bych si netroufla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.14 19:47

Velký dík!!!!

Moc vám děkuji za odpověď!!!
Konečně někdo, kdo je viděl in-natura.
Zrovna ty si chci koupit a tak hledám nějaké recenze a nikde nic. Taky je chci na posílení dna. Jsou prosím tak kulaté jako na obrázku? Někdy vypadají jako kulička a přitom jsou jako vajíčka :lol:
Taky se chci zeptat jestli je ta váha,,únosná´´ :mrgreen:, jestli to není co krok tak pád! Další dotaz - nevadí čudlík v kalhotkách - je opravdu vláčný a měkký?
Nemůžeš prosím přidat foto v ruce - abych si představila velikost?
Bohužel nemám v dosahu žádný sexshop a ani je v žádném nemají - jen v www.odeco.cz Moc dík za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
5.9.14 20:12

@jitkajitule Jsou opravdu kulaté, velikosti jsem se trochu lekla, ale v pohodě. Poutko cítit nejde a váha je dobrá-drží na místě jen nesmím kýchnout :oops:. Foto se pokusím vložit z telefonu tak uvidim jestli se povede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
5.9.14 20:18

Foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.14 19:10

Díky za foto a popis

No mám je objednané - k vyzvednutí ve středu. Ještě váhám jestli nevzít tyto: http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…ink/galerie/?… . Jsou to vajíčka a měla bych je za 320Kč, ale zase jsou lehčí - 80g. Z 95% asi vyzvednu Odeco - objednala jsem i stejnou barvu - fialová je moje oblíbená. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 17:38

Ach jo - zádrhel

Tak jsem si je dnes donesla - byly perfektní do chvíle než jsem je zvážila - měly jen 76g! Koupila jsem je na www.zbozomat.cz. Ty jsi je zvážila - máš je přímo od odeco? Převaž je prosím. Na příbalovém letáku psali 130g a přitom houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
9.9.14 17:47

@jitkajitule Já je mám přímo od odeka a zkusím převážit pokud najdu baterku do váhy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
9.9.14 17:50

Baterka nalezena a teď jsem naštvaná-mají 92g tak nevim jak to dělaj-od oka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 18:04

No prosím

:cert: :cert: Už jsem napsala na odeco i na zbožomat, tak jsem zvědavá co napíší - to je snad váha s krabičkou a fakturou k tomu! :nevim:
Už před objednávkou jsem je prudila s dodáním atestů o nezávadnosti a tď jim to nedaruji i za cenu vrácení a to je mám za 399,–Kč.
Jestli mi nedají uspokojivou odpověď jim napíšu něco o ČOI za klamavé údaje v popisu. Jinak jim je vrátím - zhodnotím a koupím vajíčkovité Geiši z odkazu výše a za ušetřené prachy si dám panáka na uklidnění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
9.9.14 19:05

@jitkajitule Tak pak dej vědět jak jsi dopadla. Já si je nechám-maji nejvyšší váhu z těch co jsem našla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.14 19:25

Jasně že napíšu. Těch 92g je fakt dost, 76g mají všechny ostatní.
Pokud jsem Tě naštvala tak se omlouvám. Jsem laborantka a tak pitvat a kontrolovat vše dopodrobna je moje hobby - někdy to puntičkářství manžel nese dost těžce :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí