Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chystám se koupit tyto kuličky. Chci je na zpevnění pánevního dna. Máte s nima zkušenost?
Já dnes zakládala stejnou diskuzi tedy podobnou. Já si koupila tyto: http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…ue-ami-3-ks/
zatím je mám dva dny ale také bych právě ráda další názory kdo s tím cvičením má zkušenosti.
Tak jaká - vyhovují?
@jitkajitule já jsem je nakonec nekoupila, takže neporadím, bohužel
@jitkajitule Ahoj, já je mám asi týden (v tom odkazu jsou hned první-gemma) a zatim jsem na nich nic špatného neshledala-mám je na zpevnění pánevního dna-mají 130g a zatim je to takové, že jen po bytě-ven bych si netroufla ![]()
Moc vám děkuji za odpověď!!!
Konečně někdo, kdo je viděl in-natura.
Zrovna ty si chci koupit a tak hledám nějaké recenze a nikde nic. Taky je chci na posílení dna. Jsou prosím tak kulaté jako na obrázku? Někdy vypadají jako kulička a přitom jsou jako vajíčka ![]()
Taky se chci zeptat jestli je ta váha,,únosná´´
, jestli to není co krok tak pád! Další dotaz - nevadí čudlík v kalhotkách - je opravdu vláčný a měkký?
Nemůžeš prosím přidat foto v ruce - abych si představila velikost?
Bohužel nemám v dosahu žádný sexshop a ani je v žádném nemají - jen v www.odeco.cz Moc dík za odpověď.
@jitkajitule Jsou opravdu kulaté, velikosti jsem se trochu lekla, ale v pohodě. Poutko cítit nejde a váha je dobrá-drží na místě jen nesmím kýchnout
. Foto se pokusím vložit z telefonu tak uvidim jestli se povede ![]()
No mám je objednané - k vyzvednutí ve středu. Ještě váhám jestli nevzít tyto: http://venusiny-kulicky.heureka.cz/…ink/galerie/?… . Jsou to vajíčka a měla bych je za 320Kč, ale zase jsou lehčí - 80g. Z 95% asi vyzvednu Odeco - objednala jsem i stejnou barvu - fialová je moje oblíbená. ![]()
Tak jsem si je dnes donesla - byly perfektní do chvíle než jsem je zvážila - měly jen 76g! Koupila jsem je na www.zbozomat.cz. Ty jsi je zvážila - máš je přímo od odeco? Převaž je prosím. Na příbalovém letáku psali 130g a přitom houby.
@jitkajitule Já je mám přímo od odeka a zkusím převážit pokud najdu baterku do váhy ![]()
Baterka nalezena a teď jsem naštvaná-mají 92g tak nevim jak to dělaj-od oka?
Už jsem napsala na odeco i na zbožomat, tak jsem zvědavá co napíší - to je snad váha s krabičkou a fakturou k tomu! ![]()
Už před objednávkou jsem je prudila s dodáním atestů o nezávadnosti a tď jim to nedaruji i za cenu vrácení a to je mám za 399,–Kč.
Jestli mi nedají uspokojivou odpověď jim napíšu něco o ČOI za klamavé údaje v popisu. Jinak jim je vrátím - zhodnotím a koupím vajíčkovité Geiši z odkazu výše a za ušetřené prachy si dám panáka na uklidnění ![]()
@jitkajitule Tak pak dej vědět jak jsi dopadla. Já si je nechám-maji nejvyšší váhu z těch co jsem našla.
Jasně že napíšu. Těch 92g je fakt dost, 76g mají všechny ostatní.
Pokud jsem Tě naštvala tak se omlouvám. Jsem laborantka a tak pitvat a kontrolovat vše dopodrobna je moje hobby - někdy to puntičkářství manžel nese dost těžce
.