Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký sobotní večer ![]()
Mám na vás dotaz. Kamarádka si založila profil na erotickém chatu nebo nějakém diskuzním foru, nevim.. A psala si tam si nějakým chlapem se kterým se domlouvala, že by se sešli, pak si ale řekla, že je to kravina a odhlásila se, dneska se tam podívala a ten chlap jí tam psal, že co to mělo znamenat a nějaké řeči k tomu. Tak mi tu dnes plašila, že se bojí aby si jí nenašel. No už to mi přijde jako hovadina, no ale muj dotaz, může si ten chlap nějak přes její vymyšlenou přezdívku najít odkud je a kdo je zač? Nějak přes počítače? Mě tu něco říkala, že si myslí, že by to šlo přes nějakou IP adresu, ale to bych vám kecala, nerozumím tomu
Ale mě to přijde jako kravina, ale nevim tam se ptám taky, vy kolikrát toho víte
![]()
Přeji hezký zbytek večera a omlouvám se, za tak blbej dotaz, no ale nějak jí to nedá spát.
Jinak ano, asi tam ani neměla lézt, když to ted tak blbě nese, ale co už vlezla tak mě jen zajímá tohle. ![]()
No pokud tomu ten chlap rozumí a ona má soukromou IP adresu tak ta dohledat jde teď si nejsem jistá do jakých detailů může IP adresu určit soukromá osoba ale třeba policie si přes IP adresu může dohledat i konkrétní přípojku a zařízení. Pokud má sdílenou IP adresu (mívají někteří poskytovatelé jako třeba kabelové televize nebo bezdrátoví poskytovatelé) tak jí dohledá v rámci několika ulic nebo bloku domů. Pokud si někdo myslí že internet je anonymní je na velkém omylu.
Jo táák, novím, že anonymní určitě není. Jen jsem právě nevěděla do jaké míry nebo jestli jde někoho takhle vyhledat jen pomocí založeného profilu někde
Tak děkuji za info ![]()
No tak snad to (IP) tak jednoduché není… ![]()
Jinak Tvá kámoška má - jako každý, právo na změnu názoru. Tečka. (aby se to jeho ješitný ego nepodělalo, hňup
)Stejně už mezitím napsal několika dalším ženským.
@Lucuna
P. S. A když tak ať se pod stejnou přezdívkou neregistruje ani nikde jinde.
@Žirafa 69 Ale joo, přesně. Je to prostě prý jen nějaký erotický chat. Jen prostě ona má takovou povahu no, že si všechno strašně bere a dokáže si v hlavě všechno tak překroutit a domyslet apod.. A ona už si ten profil smazala a nepamatuje si přesně co jí tam psal, ale něco v tom smyslu jako jak se to chová, co si o sobě myslí, že takhle z ničeho nic odejde a prej byl celkem hustej, no a ona už má v hlavě různý scénáře, tak jsmei proháněli google, jaka jestli je možné pres nějakou přezdívku najít dotyčného člověka za PC, ale tam je to takový (no já to nechápu) takže jsem řekla, že napíšu sem
Tak děkuji za odpověd ![]()
@Lucuna píše:
@Žirafa 69 Ale joo, přesně. Je to prostě prý jen nějaký erotický chat. Jen prostě ona má takovou povahu no, že si všechno strašně bere a dokáže si v hlavě všechno tak překroutit a domyslet apod.. A ona už si ten profil smazala a nepamatuje si přesně co jí tam psal, ale něco v tom smyslu jako jak se to chová, co si o sobě myslí, že takhle z ničeho nic odejde a prej byl celkem hustej, no a ona už má v hlavě různý scénáře, tak jsmei proháněli google, jaka jestli je možné pres nějakou přezdívku najít dotyčného člověka za PC, ale tam je to takový (no já to nechápu) takže jsem řekla, že napíšu semTak děkuji za odpověd
hehe, já si to myslela. Blbeček jeden. ![]()
Tak doufám, že ji můžeš snad uklidnit
. I když - jak se znám, já jsem plašan a ze začátku bych reagovala asi podobně, ale asi jen chvilku a spíš proto, že by mě tím vytočil. Ale zas se mi to stát nemůže, bo na takové stránky fakt nelezu
,což není rytí, prostě byla - hádám, jen zvědavá, no co.
@Žirafa 69 Noo přesně
Psala mi že projížděla ještě doma google a IP adresa se dá fakt zjistit celkem snadno, asi by se dala zjistit i třeba z emimi
Ale to je tak vše, víc informací jako bydliště apod to prý nejde, maximálně policie tohle zjistí a tak.. Ale jo, taky to chápu, já jsem taky trochu plašan, ale to by se pak člověk musel bát zapnout jenom PC asi
Tak ale děkuji za vyjádření a za názor a přeji hezký zbytek večera
![]()
@Žirafa 69 píše:
No tak snad to (IP) tak jednoduché není…
Jinak Tvá kámoška má - jako každý, právo na změnu názoru. Tečka. (aby se to jeho ješitný ego nepodělalo, hňup)Stejně už mezitím napsal několika dalším ženským.
Tak jak se to vezme, záleží také na tom, co vše daná osoba o sobě tomu chlapovi vzdělila. Já osobně se myslím, že pokud někdo něco hodně chce, skoro vždy si najde nějakou cestu, jak se k informaci dostat
někdy to je lehké, někdy hodně náročné, někdy stačí náhoda, někdy mít „známé“ na těch pravých místech… ![]()
Krásný večer. Omlouvám se, že otravuji, jen v tuto nelehkou dobu jaksi nevím, kdo by mě vyslechl, tak píši sem.
Jistě víte, jak momentálně funguje školský systém… Hrůza! A já mám prý skládat závěrečnou zkouškou? Nemůžu do knihovny, do školy, kde jsou k dispozici výkonné počítače, když potřebuji… Hlavně že na zkoušku mě tam nahnat museli…
Všichni kantoři mají dojem, že má každý student více času, takže nám fláknou dvojnásobek práce… No kdy mám vypravovat tu závěrečnou práci je mi záhadou.
Starám se o nenasytného strávníka, co potřebuje mou pozornost zásadně v tu nejnevhodnější chvíli.
Z radostí se stávají starosti a to obrovské - mám zařizovat rekonstrukci nového bytu… Těsně před státnicema, bez práce, se stravníkem… Tradá
Tak ještě jednou pardón, snad se tento můj neřízený výlev setká alespoň s lehkým pochopením.
Nerozumím tomu s tím strávníkem, ale knihovna u nás ve škole je otevřená, funguje formou okénka. Objednáš, připraví a vyzvedneš.
I vědecká knihovna funguje.
Pokud jsi „jen“ student, tak chápu, že pedagogové předpokládají, že máš čas na studium.
Pokud jsi dálkař, pak je to náročnější.
Ale stále můžeš požádat o odložení státnic.
@Uzivatel 846302 píše:
Krásný večer. Omlouvám se, že otravuji, jen v tuto nelehkou dobu jaksi nevím, kdo by mě vyslechl, tak píši sem.
Jistě víte, jak momentálně funguje školský systém… Hrůza! A já mám prý skládat závěrečnou zkouškou? Nemůžu do knihovny, do školy, kde jsou k dispozici výkonné počítače, když potřebuji… Hlavně že na zkoušku mě tam nahnat museli…
Všichni kantoři mají dojem, že má každý student více času, takže nám fláknou dvojnásobek práce… No kdy mám vypravovat tu závěrečnou práci je mi záhadou.
Starám se o nenasytného strávníka, co potřebuje mou pozornost zásadně v tu nejnevhodnější chvíli.
Z radostí se stávají starosti a to obrovské - mám zařizovat rekonstrukci nového bytu… Těsně před státnicema, bez práce, se stravníkem… Tradá
Tak ještě jednou pardón, snad se tento můj neřízený výlev setká alespoň s lehkým pochopením.
Chtěla bys titul zadarmo, protože protože kvůli krmení a rekonstrukci nemáš čas se připravovat na státnice? Napiš Babišovi, třeba tě taky vyslechne.