Věříš na znamení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Totální nesmysl. Asi jako chodit ke kartářce. Používejte mozek, prosím.
- Citovat
- Upravit
@hlavarodiny píše:
Věříte na znamení zvěrokruhu?
Ano. Ale je třeba vědět, že plno rádoby věšteb jsou kraviny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hlavarodiny píše:
Ano, věřím, že je to nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hlavarodiny píše:
Jistě. Přečtu si to, zasměju se, otočím oči v sloup a jdu žít reálný život
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale loni jsem se nechala ukecat na osobní horoskop na rok 2022. Sedlo všechno do puntíku. Tak už mám v mailu i na rok 2023. Beru to s rezervou, ale překvapená jsem byla. Stojí to 295,–Kč, tak to mě bezruinuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Ale loni jsem se nechala ukecat na osobní horoskop na rok 2022. Sedlo všechno do puntíku. Tak už mám v mailu i na rok 2023. Beru to s rezervou, ale překvapená jsem byla. Stojí to 295,–Kč, tak to mě bezruinuje
Nezruinuje, ale osobně bych ty tři stovky dal někomu, kdo je potřebuje více.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Dáš mi, prosím, kontakt? Jestli to sedí, tak mě to zajima..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, věřím. Z mojí zkušenosti ta charakteristika vždycky na lidi kolem mě prostě seděla. Nejhorší zkušenost mám obecně s muži ve znamení panna. Všichni, které jsem kdy měla tu možnost potkat, byli jako přes kopírák - umínění, sebestřední, pyšní, citově chladní a pro život naprosto nesnesitelní. Naopak se střelci jsem si vždycky začala rozumět na první dobrou - je mi u nich sympatická jejich upřímnost a přímočarost.
Jinak záleží ale na mnohem více aspektech než jen na slunečním znamení. Důležité je i postavení ostatních planet v době narození daného člověka. Nechala jsem si někde na netu dělat podrobný rozbor právě dle přesného času narození na různé lidi v mém okolí a sedělo to fakt do posledního detailu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží, jak k tomu přistupuješ - beru, že to někomu přijde jako blbost, ale mě to třeba fakt baví. No, a nějakej ten guilty pleasure máme všichni.
Taky si horoskop počítám a plním si ho cíleně. Jak člověk věří, všechno se mu daří a nic se nepodělá.
Když tam je, že zbohatnu, tak prostě bohatnu. Když mě mají povýšit, tak se nechám povýšit. Když tam je, ať omezím těžkou stravu, tak proč ne? Ono tam nikdy není nic vyloženě negativního, spíš jen drobná varování, a to dobré jen potěší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Teaveg píše:
Ano, věřím. Z mojí zkušenosti ta charakteristika vždycky na lidi kolem mě prostě seděla. Nejhorší zkušenost mám obecně s muži ve znamení panna. Všichni, které jsem kdy měla tu možnost potkat, byli jako přes kopírák - umínění, sebestřední, pyšní, citově chladní a pro život naprosto nesnesitelní. Naopak se střelci jsem si vždycky začala rozumět na první dobrou - je mi u nich sympatická jejich upřímnost a přímočarost.
Jinak záleží ale na mnohem více aspektech než jen na slunečním znamení. Důležité je i postavení ostatních planet v době narození daného člověka. Nechala jsem si někde na netu dělat podrobný rozbor právě dle přesného času narození na různé lidi v mém okolí a sedělo to fakt do posledního detailu.
To mám přesně naopak, chlapi panny sice trochu náfukové a sarkastický, ale perfektní podřízení i kolegové, a o to mi jde, je na ně spoleh. Ale střelci částo schopnostma krutě mimo a bez logického úsudku, zbytečně chybují. Ono je to teda i o tom, jaký znamení je ten pozorovatel, každý si cení něčeho jiného a něco jiného ho vytáčí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodně se o to zajímám, ale nepřeháním to. Já vím že v naší osobnosti nemáme jen sluneční znamení, ale je jich tam spoustu jiných znamení. ASi tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beckyttine5 píše:
Dáš mi, prosím, kontakt? Jestli to sedí, tak mě to zajima..
posílám do SZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan píše:
Ahoj, mohu poprosit o kontakt? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit