Věříte na něco více?

20.9.26 15:13

Věříte na něco více?

Věříte např. na duchy, kletby, negativní energii, atp.?
Bydlíme v domě, kde se na zahradě stala vražda a sebevražda, mně osobně je to jedno a neodstěhovala bych se, ani kdybych na zahradě nebo ve sklepě našla lidské pozůstatky. Obecně v naší ulici už se oběsilo asi 6 lidí a ze souseda si dělají srandu, že je na řadě, ale to sem nepatří. :lol:
Zažila jsem tu několik věcí, jakože mě škrtil duch toho speciálního pána, co odinstaloval svoji manželku, jsou v domě slyšet kroky, atp.
Máte taky divné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23158
20.9.26 16:32

@ta_co_se_blbě_ptá těch případů je dost, takže asi něco bude..já bych tam tedy nebydlela :? To jsi dobrá, že se nebojíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.26 16:36

Pána, co odinstaloval svoji manželku? To zní jako byste z to neměla moc velký respekt, ale spíš to brala s humorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.26 16:49

@lucynka25 a čeho? Bála bych se, kdybych věděla, že ten týpek je v base a je šance, že ho pustí, jakože ho za jednu vraždu už pustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.26 16:49

@Kateline 24 jak to mám jinak napsat, aby mi to nesmazali? Na to jste asi nepomyslela a automaticky to berete jako výsměch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66446
20.9.26 16:50
@ta_co_se_blbě_ptá píše: Více

co by smazali, když napíšeš, že chlap zabil manželku? Proč by to mazali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.9.26 16:55

Já jsem kdoví proč odmala přesvědčená, že něco mezi nebem a zemí prostě musí být. Asi jsem tak byla vychovaná rodiči i prarodiči. Ne, že bych se bála duchů a na noc věšela nad postel česnek proti upírům (tohle fakt dělala babička jedné mojí spolužačky ze základky!). Ale riskovat nic nebudu, takže se k takovým věcem chovám s respektem. Pár zážitků také mám - co je fantazie, co výplod mozku ochromeného strachem a co má na svědomí opravdu nějaká nadpřirozená síla? To netuším. Nebojím se, ale respekt mám a s ničím takovým si nehodlám zahrávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.26 16:59

@vokishka protože se to na veřejných sítích obecně cenzuruje, tenhle příspěvek není první, který píšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66446
20.9.26 17:21
@ta_co_se_blbě_ptá píše: Více

pochybuju, že když tu napíšeš, že v baráku, kde bydlíš, manžel zastřelil manželku, tak že to tu někdo smaže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
20.9.26 18:38

@ta_co_se_blbě_ptá
Trochu mi to připomíná jeden díl “V zajetí démonu”, znáš? :mrgreen:
Ja na tohle věřím. Urcite je neco mezi životem a smrti, docela me to až děsí. Slyšela jsem hodně historek a občas se mi takhle taky něco stalo. Prijde mi celkově, ze kroky jsou časté :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
21.9.26 06:47

Nehrala bych si s cernou magii, nevzyvala duchy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.26 11:00

@Pjúdoo tak on i vyloženě padá prach ze stropu nebo slyšitelně vržou prkna, které pod kočkou nevržou, musí na ně stoupnout člověk.
Strach jsem měla tak první měsíc, pak jsem si zvykla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
21.9.26 12:53

@ta_co_se_blbě_ptá
Upřímně tě obdivuji, já bych měla opravdu strach. :hug: nevim, jestli bych si zvykla :nevim: ale asi bych si s tim taky nezahrávala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.26 14:41

@Pjúdoo zapamatuj si jedno, mrtví ti nikdy neublíží, živí jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
21.9.26 14:55

Známá pracovala v restauraci, kde se samy otvíraly dveře, bylo slyšet rány ze sklepa, přes sklo ve dveřích bylo vidět a slyšet že někdo přišel - myslela si, že majitel - a nikdo tam nebyl a když se za ní ve sklepě, kam chodili narážet pivo zabouchly dveře, začali se tam zaměstnanci bát. Domluvili se s knězem a on to tam vysvětil a od té doby klid. :D Ona ta ulice celá byla divná, sousedce prý se zhasínalo a rozsvěcovalo světlo u dětí v pokoji, sama spadla láhev s mlékem ze stolu a i několik dalších sousedů slyšelo doma kroky. Tak to zkusit, věřící nebyly, jen tak šly do kostela se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat