Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den, maminky. Chci se zeptat, zda věříte zdejším soutěžím a testováním? Jelikož dost často vyhrávají ty nejdražší věci ty stejné uživatelky. Není to divné?
Děkuji všem za názor ![]()
Párkrát jsem už něco vyhrála a i testovala. A jestli vyhrávají pořád ty stejný fakt netuším. Tolik se fakt nebudím abych zkoumala kdo co vyhrál.
@Sonnullinkka píše:
Hezký den, maminky. Chci se zeptat, zda věříte zdejším soutěžím a testováním? Jelikož dost často vyhrávají ty nejdražší věci ty stejné uživatelky. Není to divné?Děkuji všem za názor
Asi proto, že se hodně zúčastňují. Ale já to nesleduju a soutěžila jsem za těch 6 let, co tu jsem, jen párkrát.
Pokud nevyhraju nebo nejsem vybrána na testování nezjišťuju kdo vyhrál
Ja už vyhrála i testovala, tak myslím, že to funguje dobře.
Jestli vyhrává někdo častěji, to nesleduju ![]()
Já už jsem testovala dvě věci, a to krátce po sobe, až mi to bylo blby a nějakou dobu jsem se pak nehlasila, měla jsem pocit, ze musím dát šanci i jiným. Zato teď jsem mela fakt velký zálusk na něco a smůla
nesleduju, kdo, co a kolikrát vyhrál, je mi to fuk, i kdyby to nějak zmanipulovane bylo, tak co. Dostaneš věc zadarmo, tak není potřeba se rozčilovat, ze někdo ji dostal taky.
Vyhrála a testovala jsem hodněkrát a ještě víckrát jsem nevyhrála… a co? Chodí štěstí dokola, občas sedne na vola. Tak holt je někdo větší vůl, no… ![]()
Minule mi napsal někdo z adminů jestli nechci testovat kojenecké pokračovací mléko pro miminka. Testování jsem přenechala jiné mamce. Už nemám miminko.
Jo taky mi to přijde zvláštní. Pokaždé když soutěžím co by se hodilo, líbilo mě tak nic. A když jsem ze srandy soutěžila o dětskou hračku tak jsem ji vyhrála a teď nedávno mi přišlo jestli nechci testovat kojeneckou výživu?? A vtipné je ze patřím do “skupiny” snazilek o dítě 10 let
Já jsem soutěžila za cca 7 let párkrát a vyhrála jsem úžasnej vysavač.. Takže já věřím. Ale je nás tu habaděj, takže se asi logicky nedostane na každého.. Ale zkouším to dál. A třeba to potvrzuje to rčení, že štěstí se*e na větší hromadu ![]()
nevyhrála jsem sice nic
(páč já mám holt štěstí v lásce…
), ale testování jsem se účastnila hned asi dva týdny po registraci a byly to fakt super výrobky ( pleťové oleje), takže celkem věřím, že to tu funguje ok
prostě je tu hodně uživatelek a holt se to musí zkoušet… dost jsem chtěla Viledu, ale tak si ji holt koupím no ![]()
@Sonnullinkka píše:
Hezký den, maminky. Chci se zeptat, zda věříte zdejším soutěžím a testováním? Jelikož dost často vyhrávají ty nejdražší věci ty stejné uživatelky. Není to divné?Děkuji všem za názor
Zajímavé, že se v tom vrtá někdo, kdo je na emiminu od dubna ![]()
Nebo máš víc nicků a ani jeden ti nevybrali, nebo co?
možná by to mohl @admin ověřit.
Já taky párkrát něco testovala a úplně v pohodě.
Když to vybírá počítač, může někdo vyhrát několikrát a jiný třeba vůbec. Je to o štěstí.