Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky chci zeptat jestli nemáte náhodou někdo zkušenost s vitaminy Verra? Mám PCOS a snažíme se o miminko tak pokud mate někdo nějakou zkušenost s tímhle produktem? ![]()
@Maja1125 Ahoj ted jsem si take hledala nejakou konverzaci ohledne techto vitaminu
Ja je ted zacla brat cca nesely mesic je mam nasazene.
Jenze ja mam tez problem, o jeden vejcovod jsem prisla a u druheho nemam prokazanou pruchodnost ![]()
A prvni mimco mam z IVF. Nejak se mi to nechce vzdavat, ze bych nemohla otehotnet prirozenou cestou. Takze diky dobrym recenzim jsem si je koupila ![]()
Ahoj, ja je brala 6 mesicu poctivě a nic, ale urcite to neznamena, ze nejsou kvalitni. Jen jsem nijak nepocitila, ze bych mela lepsi cyklus, plet… spis mi ted pomaha kontryhel a vitamin C. 🙂 Drzim pesti.
@miminoluc Ahoj,ja toho uz take pred prvnim tehotenstvim vyzkousela opravdu dost.
Maca, Inofolic, Kontryhel, Gynex, pak smesici ruznych bylinek a stejne me neminula laparoskopie a rok od operace jeden cyklus IVF.
Ted jsem rozhodnuta, ze na umele se mi nechce i po financni strance nechci.
Takze i pro moji klid duse, chci proto zas neco delat.Tak uvidime.
![]()
Dekuji i ja tobe drzim palce ![]()
Ahoj holky, i na mě vyskakuje nestále reklama od Verry. Plánu si od nich objednat komplex plodnost+ těhotenství. Jaké s těmito doplňky máte zkušenost? Protože na jejich účtu a z ohlasů, které vidím kolem, to vypadá jako vyložený zázrak
. Budu ráda za jakoukoliv zkušenost
.
@JancaS012 Ahoj já jsem si je nakonec koupila dobrala jsem cele balení ale mě bohužel nepomohly. Jedině co ze jsem se po nic cítila velmi dobře. 😂
Mám. Koupila jsem jedno balení a další už ne. Nelíbí se mi kolem toho ta propagace.
Znovu oteviram diskuzi. Nemela jste nektera po Verra komplexu tmavsi zabarveni stolice? Udajne obsahuje zelezo ve forme, ktera nezpusobuje vedlejsi ucinky, ale u mne ke zmene doslo. Tak jestli hledat pricinu jinde nebo jste nektera taky zazila?
@Anonymní píše: Více
Tento produkt neznám, ale z logiky věci železo zabarvuje stolici do tmava a pokud tento produkt obsahuje železo, tak bude mít i tento efekt. Za mě to není vedlejší účinek, protože jakákoliv forma železa, stolici barví. ![]()