Verra vitaminy

62
13.12.22 08:01

Verra vitaminy

Ahoj holky chci zeptat jestli nemáte náhodou někdo zkušenost s vitaminy Verra? Mám PCOS a snažíme se o miminko tak pokud mate někdo nějakou zkušenost s tímhle produktem? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
294
9.1.23 14:18

@Maja1125 Ahoj ted jsem si take hledala nejakou konverzaci ohledne techto vitaminu :oops: Ja je ted zacla brat cca nesely mesic je mam nasazene.
Jenze ja mam tez problem, o jeden vejcovod jsem prisla a u druheho nemam prokazanou pruchodnost :roll:
A prvni mimco mam z IVF. Nejak se mi to nechce vzdavat, ze bych nemohla otehotnet prirozenou cestou. Takze diky dobrym recenzim jsem si je koupila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.1.23 21:05

Ahoj, ja je brala 6 mesicu poctivě a nic, ale urcite to neznamena, ze nejsou kvalitni. Jen jsem nijak nepocitila, ze bych mela lepsi cyklus, plet… spis mi ted pomaha kontryhel a vitamin C. 🙂 Drzim pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
10.1.23 21:11

@miminoluc Ahoj,ja toho uz take pred prvnim tehotenstvim vyzkousela opravdu dost.
Maca, Inofolic, Kontryhel, Gynex, pak smesici ruznych bylinek a stejne me neminula laparoskopie a rok od operace jeden cyklus IVF.
Ted jsem rozhodnuta, ze na umele se mi nechce i po financni strance nechci.
Takze i pro moji klid duse, chci proto zas neco delat.Tak uvidime.
:think:
Dekuji i ja tobe drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.2.23 16:31

Ahoj holky, i na mě vyskakuje nestále reklama od Verry. Plánu si od nich objednat komplex plodnost+ těhotenství. Jaké s těmito doplňky máte zkušenost? Protože na jejich účtu a z ohlasů, které vidím kolem, to vypadá jako vyložený zázrak :D. Budu ráda za jakoukoliv zkušenost :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.3.23 05:37

@JancaS012 Ahoj já jsem si je nakonec koupila dobrala jsem cele balení ale mě bohužel nepomohly. Jedině co ze jsem se po nic cítila velmi dobře. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
31.5.23 14:51

Mám. Koupila jsem jedno balení a další už ne. Nelíbí se mi kolem toho ta propagace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 16:19

Znovu oteviram diskuzi. Nemela jste nektera po Verra komplexu tmavsi zabarveni stolice? Udajne obsahuje zelezo ve forme, ktera nezpusobuje vedlejsi ucinky, ale u mne ke zmene doslo. Tak jestli hledat pricinu jinde nebo jste nektera taky zazila?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.24 00:24
@Anonymní píše: Více

Tento produkt neznám, ale z logiky věci železo zabarvuje stolici do tmava a pokud tento produkt obsahuje železo, tak bude mít i tento efekt. Za mě to není vedlejší účinek, protože jakákoliv forma železa, stolici barví. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex