Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Veselé vánoce, šťastný nový rok, hezké velikonoce, vše nejlepší k svátkům, narozeninám, hezké prázdniny a dovolené, hezký svátek Vítězného Února, Cyrila, Metoděje, Jana Husa a všechny další svátky a významné i bezvýznamné dny… To přeju všem lidem na emiminu i mimo emimino minimálně do r.2059…
![]()
Taky přeju všem, zatím jenom veselé Vánoce a ještě veselejšího Ježíška.. Ty seš, Pedrouši, moc nedočkavej, když se to odbyde hned, tak co se bude srdíčkovat? To další si můžeme v tomto vlákně přát až později, včetně poslední vzplanuté bitvy, pokud budou vybraní internacionální jedinci chtít. 🌲 🌲 🎁 🎁 🎄 🎄 🛷 ⛸️ 🎆 🎇 ✨
@Takyjedna
Když já moc nejsem na nějaký oslavy a přání a přijde mi to, i když to tak není, jako nějaký fráze, když se to mele furt dokola a každou chvíli, tak jsem se rozhodl toho zhostit se ctí a zároveň vyloučit riziko, že na někoho výhledově zapomenu a on pak bude dotčenej nebo nešťastnej…
![]()
@bse.pedro píše:
@Takyjedna
Když já moc nejsem na nějaký oslavy a přání a přijde mi to, i když to tak není, jako nějaký fráze, když se to mele furt dokola a každou chvíli, tak jsem se rozhodl toho zhostit se ctí a zároveň vyloučit riziko, že na někoho výhledově zapomenu a on pak bude dotčenej nebo nešťastnej…![]()
![]()
To právě musíš pořádně srdíčkově procítit. V tu danou chvíli, právě ten svátek, o který aktuálně jde.
![]()
@Takyjedna píše:
To právě musíš pořádně srdíčkově procítit. V tu danou chvíli, právě ten svátek, o který aktuálně jde.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Když já nijak neprožívám ani skutečně svaté svátky, dokonce ani Svatého Pedra…
![]()
@bse.pedro píše:Ďůležité je být s rodinou ´- a taky přeji krásné, zatím ty letošní Vánoce a hodně dárečků pod stromečkem.
Když já nijak neprožívám ani skutečně svaté svátky, dokonce ani Svatého Pedra…![]()
![]()
![]()
@bse.pedro Pedrousi ty seš číslo, taky přeju krásné všechny dny až do konců našich životů ![]()
Příspěvek upraven 25.12.24 v 13:27
@bse.pedro děláš dobře! Jinak by jsi prošvihl moje narozeniny a to se neodpouští
I též tobě vše nejlepší v novém roce, vše hezké na každý významný den a svátek. A ať tě humor neopouští, bez tebe by tu byla nuda. ![]()
@Samina007 píše:
@bse.pedro děláš dobře! Jinak by jsi prošvihl moje narozeniny a to se neodpouštíI též tobě vše nejlepší v novém roce, vše hezké na každý významný den a svátek. A ať tě humor neopouští, bez tebe by tu byla nuda.