Vesta do vody

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
24.6.19 10:13

@stinga Tak tak. Já dětem, dokud bezpečně neplavou, dávám u vody vždy rukávky, jako jistotu. Abych s nimi nemusela být nonstop ve vodě, oči na stopkách, připravená lovit. Když jdu za nimi do vody, tak jim to sundám a blbneme a plaveme bez ničeho, nebo třeba jen s deestičkou, žížalou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
24.6.19 10:31

Ten pás mám vyzkoušený. Měli jsme doma takový, kde se dali ubírat a přidávat ty pěnové kousky. Takže holka byla vyvážená, rozhodně by v tom nemělo dítě plavat na hladině jako bójka :), má to jen lehce nadnášet, aby dítě nešlo hned ke dnu. Vloni už byla v bazénu bez pomůcek a ke konci sezóny už plavala pod vodou, přeplavala 4m bazén (4 roky). Letos plave pod vodou a snaží se při plavání zvedat hlavu nad vodu pro nadechnutí. Potápí se na dno pro předměty (150cm), pod vodou kouká. Skáče do vody ze břehu různým stylem. Zatím tedy dost vody i vypije, nemá ještě úplně vychytané, že musí mít zavřenou pusu, když je pod vodou. Nechodili jsme na plavání, když byla malá. Učí se to postupně, svým tempem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
24.6.19 10:50
@Murka píše:
Ten pás mám vyzkoušený. Měli jsme doma takový, kde se dali ubírat a přidávat ty pěnové kousky. Takže holka byla vyvážená, rozhodně by v tom nemělo dítě plavat na hladině jako bójka :), má to jen lehce nadnášet, aby dítě nešlo hned ke dnu. Vloni už byla v bazénu bez pomůcek a ke konci sezóny už plavala pod vodou, přeplavala 4m bazén (4 roky). Letos plave pod vodou a snaží se při plavání zvedat hlavu nad vodu pro nadechnutí. Potápí se na dno pro předměty (150cm), pod vodou kouká. Skáče do vody ze břehu různým stylem. Zatím tedy dost vody i vypije, nemá ještě úplně vychytané, že musí mít zavřenou pusu, když je pod vodou. Nechodili jsme na plavání, když byla malá. Učí se to postupně, svým tempem.

a to prave nekteri rodice ocekavaji :lol: a pak jsou nespokojeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.6.19 11:08

Nasi kluci (4 a 2) maji jen nafukovací rukavky. Mají je proto, aby se neutopili, aby v případě, že spadnou nebo cokoliv, zůstali nad hladinou. Samozřejmě, že je hlidame, ale nikdy člověk nemá očí všude, zvlášť na koupališti, na větších klouzackach atd. Plavat učíme staršího a k tomu žádné pomůcky nepotřebuje, jsme permanentně s nim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
24.6.19 11:30
@debra.morgan píše:
a to prave nekteri rodice ocekavaji :lol: a pak jsou nespokojeni ;)

No když občas vidím ty „plavecké pomůcky“, které navléknou rodiče na své děti, tak jen koukám. Dítě většinou na hladině, pod vodou jen nohy 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
24.6.19 11:31
@Murka píše:
No když občas vidím ty „plavecké pomůcky“, které navléknou rodiče na své děti, tak jen koukám. Dítě většinou na hladině, pod vodou jen nohy 😀

to tvoje prirovnani k bojce me fakt rozesmalo, je to strasne pravdive, ted nebudu ve vode hledat deti, ale bojky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.6.19 13:27

@Verun83 Nadnáší ho to, nechtěl rukávky, ani kruh, měla jsem ho pořád na ruce a bála se kdy mi vyklouzne, protože není ani chvíli v klidu,
takhle si blbne ve vodě sám (samozřejmě pod dohledem), budou mu teprve tři, takže neplave, spíš se v tom plácá, ale přeplave si bazén na druhou stranu a měli jsme to i vloni u moře a byl spokojený (my taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.6.19 22:22

Vesticka do vody

Tak já jsem malé 25 měsiců teď pořídila tu co piše xaver0001 a je uplně super malá je nadšená že ji nemusime pořád držet cítí se být samostatná v bazénu jinak nestačí a po týdnu už má základ plaváni a hlavně v ní strašně ráda skače do vody a vestička ji fakt rychle vynese nad vodu.Jo ten pohyb je trochu omezený ale nevšimla jsem si že by jí to nějak vadilo ba naopak už bez vesty do bazénu nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.6.19 11:38

@Silsof Přesně, díky. U nás úplně stejně, taky pořád skáče a bez jak my říkáme „žabáka“ do vody nejde (máme zelenou vestu s obrázkem žáby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.6.19 22:32

No jasně stejně je musiš pořád hlídat ale i pro nás je to lepši nemusíš prcka pořád držet sama jsem byla važně překvapená jak malé vůbec nevadí. V říjnu budu testovat u moře ale už teď vím že to bude super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí