Vesta do vody
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
My máme tento https://www.mall.cz/…luty-kacenka?… a je super, používáme od 2let, také je až od 15kg, ale šlo ho použít i dřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@TéraMatu na co vestu chcete? Do bazénu bych koupila plavecký pás, naučí se s ním nejlépe plavat. K němu můžete ještě používat nadlehčovací kroužky na ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Murka píše:
@TéraMatu na co vestu chcete? Do bazénu bych koupila plavecký pás, naučí se s ním nejlépe plavat. K němu můžete ještě používat nadlehčovací kroužky na ruce.
A mas to vyzkousene? Zrovna to resim. Mame bazen a chci deti naucit plavat. Ale k tomu pasu nemam duveru. Minuly rok jsem ho totiz videla na jednom diteti. Jak mu to nadnaselo hrudnik, prevazelo ho to hlavou do vody. Porad si lokal vody.
- Citovat
- Upravit
Nasla jsem jeste tyhle vesty. Nejsou tak tluste
- Citovat
- Upravit
@xaver0001 píše:
My máme tento https://www.mall.cz/…luty-kacenka?… a je super, používáme od 2let, také je až od 15kg, ale šlo ho použít i dřív.
Muze v tom dite delat plovaci pohyby?
- Citovat
- Upravit
@Verun83 Přesně proto jsme pás vyhodili. Děti to moc nadnášelo a převažovalo dopředu, takže byť to je asi správně, hrozně se toho bály. Používali jsme rukávky a později v mělčí vodě nic, blbli si sami a plavat už jakž takž umí i 4 letá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
@Verun83 Přesně proto jsme pás vyhodili. Děti to moc nadnášelo a převažovalo dopředu, takže byť to je asi správně, hrozně se toho bály. Používali jsme rukávky a později v mělčí vodě nic, blbli si sami a plavat už jakž takž umí i 4 letá.
Já mám taky s tím pásem blbou zkušenost, děti se v tom necítily. Obě děti se naučily plavat v mělčí vodě - v bazénu, kde bylo cca 40 cm vody. Syn v něm dokázal už ve 2,5 letech splývat a ve 3,5 už plaval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xaver0001 píše:
Na to jsem taky koukala v obchodě, ale je to strašně široké přes ruce i velky přes hrudník i když se to stahne na maximum, ted je klukovi 14 měsíců takže to je spíše pro starší děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Murka
Aby mohl dovádět v bazénu a pak na dovolenou k moři. Je samozrejmosti, že furt budu u něj a hlidat, ale chtěla bych, aby měl i nejakou oporu mimo o mohl dovádět více a případně zkoušet i plavat. Teď kdyz jsme v bazénku kde dosáhne na zem, tak má člověk furt natažené ruce k němu, kdyz nahodou uklouzne, tak aby si neloknul. Tak proto hledám i nějakou pomůcku, aby se hned nepotopil. A u tehle vesty mi připadá, že má více volnosti při pohybu než u ostatních vest, které jsou přes celá záda a hrudníček.
Ale právě se nemohu rozhodnout zda vesta a nebo ten pěnový pás a rukávky nebo rybička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ta vestička se mi líbí, to děti na vodě taky vždycky bavilo
Akorát bych vybrala nějakou s pásem mezi nožičkama, aby dítě nevyklouzlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám na dětském plavání tyhle všechny pasivní pomůcky (vesty, kruhy, pásy…) nedoporučovali, dítě to nanáší a nemá prý potřebu se učit plavat. Používali jsme rybičky a takové ty dlouhé nudle. Samozřejmě, že dítě nesmí zůstat samo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
Nám na dětském plavání tyhle všechny pasivní pomůcky (vesty, kruhy, pásy…) nedoporučovali, dítě to nanáší a nemá prý potřebu se učit plavat. Používali jsme rybičky a takové ty dlouhé nudle. Samozřejmě, že dítě nesmí zůstat samo.
Jaky rybicky?
- Citovat
- Upravit
@Aduš8 píše:
z toho co jsme tu nacetla, tak s tema penovyma pomuckama maji casto problem deti i rodice, kteri na zadne plavani nechodili… tem bych to nedoporucovala.
jinak s tebou sohlasim, ale sama nevim, co koupim za rok nasemu 11 mesicnimu az pojedem na koupaci dovolenou ![]()
Příspěvek upraven 24.06.19 v 10:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 tak je otázka, jestli chce dítě učit plavat nebo aby se dítě zabavilo. Já když jsme u vody - moře, přírodní koupalistě - dávám dceři vestu s pásem mezi nožičkama - prostě na blbnutí ideál, může se mnou i do větší hloubky
když jsme v bazéně, tak má to co psala @Murka a učí se v tom plavat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga Tak tak. Já dětem, dokud bezpečně neplavou, dávám u vody vždy rukávky, jako jistotu. Abych s nimi nemusela být nonstop ve vodě, oči na stopkách, připravená lovit. Když jdu za nimi do vody, tak jim to sundám a blbneme a plaveme bez ničeho, nebo třeba jen s deestičkou, žížalou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit