Vestavěná myčka Mora

7157
5.3.13 09:52

vestavěná myčka mora

Ahojte, může mi někdo zkusit poradit?? Naskládala jsem do myčky nádobí, nastavila program, voda je zaplá, tableta a sůl tam taky je a myčka se nechce rozjet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
5.3.13 09:54

A čudlík Start jsi spustila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.13 09:55
@Regina Hero píše:
A čudlík Start jsi spustila?

no nepustila :D, žádné takové tlačítko tam nevidím.. To by se mělo zapnout přece tím, že ji zavřu ne?? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.13 09:58

Mám tam tlačítko zapnutí myčky, vedle je tlačítko na program, abych umyla jen jedno patro, pak je tam nastavení času a další nastavuji program mytí.. ale jiné tlačítko tam už není :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.3.13 10:00

A v elektrice je zapojená? Nebo nemáš zapnutý odložený start a načasováno mytí až za několik hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
5.3.13 10:01

Záleží na myčce já na siemensu start neměla, stačilo zavřít dveře, whirpoolu je. Nemáš návod? Když ne napiš tip myčky, určitě je někde návod na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.13 10:05
@Regina Hero píše:
A v elektrice je zapojená? Nebo nemáš zapnutý odložený start a načasováno mytí až za několik hodin?

zaplá v elektrice je a s tím načasováním to taky nebude nastavené až na několik hodin. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.13 10:06
@Mišela1 píše:
Záleží na myčce já na siemensu start neměla, stačilo zavřít dveře, whirpoolu je. Nemáš návod? Když ne napiš tip myčky, určitě je někde návod na netu.

zkusím to pohledat, model MV62110

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
5.3.13 10:10

Máme vestavěnou Moru, ale máme jí už 5 let, tak nevim, zda to je stejné…ale já tam mám to klasika tlačítko kroužek s čárkou uprostřed - tedy start…to musim zapnout a tím se rozsvítí kontrolky a můžu nastavit program - nastavim program, zavřu myčku a už jede… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.3.13 10:12

Tak fakt by se měla spustit jen zvolením programu a zavřením dvířek… zkoušela jsi nastavit třeba jiný program?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.13 10:39
@dvojmatka píše:
Máme vestavěnou Moru, ale máme jí už 5 let, tak nevim, zda to je stejné…ale já tam mám to klasika tlačítko kroužek s čárkou uprostřed - tedy start…to musim zapnout a tím se rozsvítí kontrolky a můžu nastavit program - nastavim program, zavřu myčku a už jede… :nevim:

ano, i já to tak mám, že zapnu to tlačítko a pak se rozstvítí ty kontrolky a já si volím program a zavřením myčky by se to mělo spustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.13 10:39
@dvojmatka píše:
Máme vestavěnou Moru, ale máme jí už 5 let, tak nevim, zda to je stejné…ale já tam mám to klasika tlačítko kroužek s čárkou uprostřed - tedy start…to musim zapnout a tím se rozsvítí kontrolky a můžu nastavit program - nastavim program, zavřu myčku a už jede… :nevim:

ano, i já to tak mám, že zapnu to tlačítko a pak se rozstvítí ty kontrolky a já si volím program a zavřením myčky by se to mělo spustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.3.13 10:40
@Regina Hero píše:
Tak fakt by se měla spustit jen zvolením programu a zavřením dvířek… zkoušela jsi nastavit třeba jiný program?

tak už to funguje :D Měla jsi pravdu.. byl tam odložený start.. Slečna co mi to vysvětlovala mi tvrdila, že si nastavím čas mytí a ne, že je to odložený čas mytí :mrgreen:. Tak jsem si prostudovala ten návod a už to konečně funguje :potlesk: Moooooc všem děkuji :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
5.3.13 10:43
@kelynka píše:
tak už to funguje :D Měla jsi pravdu.. byl tam odložený start.. Slečna co mi to vysvětlovala mi tvrdila, že si nastavím čas mytí a ne, že je to odložený čas mytí :mrgreen:. Tak jsem si prostudovala ten návod a už to konečně funguje :potlesk: Moooooc všem děkuji :hug: :hug: :hug:
:palec: :palec: tak super, že už to jede :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.3.13 11:05
@kelynka píše:
tak už to funguje :D Měla jsi pravdu.. byl tam odložený start.. Slečna co mi to vysvětlovala mi tvrdila, že si nastavím čas mytí a ne, že je to odložený čas mytí :mrgreen:. Tak jsem si prostudovala ten návod a už to konečně funguje :potlesk: Moooooc všem děkuji :hug: :hug: :hug:

Tak to je dobře… myčka je úžasný vynález, však sama uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí