Máte někdo mobil Nokia asha 300?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte někdo mobil nokia asha 300??
Ahojky héolky, chtěla bych se zetptaT ZDA NĚKDO NEMÁ ZKUŠENOSTI S NOKII ASHA 300?? Sice mi tady jedna uživatelka ji radila, ale nemá ji přímo doma, tak bych se chtěla optat zda s ní máte zkušenosti a dza by jste si ji koupily znovu??
Díky za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkoušela jsem v obchodě když jsem vybírala telefon pro mámu. Nekoupila jsem, přijde mi, že na dotyk se špatně ovládá. Já mám iPhone 4 a tam to krásně reaguje hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aishenka To bude tím, že má rezistivní displej. Ten se ovládá tlakem a ne lehkým dotekem. Pokud nosíš třeba dlouhé gelové nehty, tak ty jsou na to ideální ideální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem jí koupila příteli, jelikož nemá rád klasické dotykové telefony, a s tímhle je schopný napsat sms (s mojí N8 by raději flákl o zeď) ale jde o to vyzkoušet co komu vyhovuje, já bych si ho zas pro sebe nekoupila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach Já mám Nokii C3 01 a jsem maximálně spokojená, mám ji přes dva roky a neměnila bych. Myslím, že je to o něco starší typ než chceš ty, ale je kovová /chtěla jsem/. Zkus se podívat, já za ni dávala skoro 5000,–, ale teď myslím, že stojí tak 2500,–.
- Citovat
- Upravit
@tumpach píše:
Ahojky héolky, chtěla bych se zetptaT ZDA NĚKDO NEMÁ ZKUŠENOSTI S NOKII ASHA 300?? Sice mi tady jedna uživatelka ji radila, ale nemá ji přímo doma, tak bych se chtěla optat zda s ní máte zkušenosti a dza by jste si ji koupily znovu??Díky za odpovědi
Ahoj, já ji mám už asi rok a jsem s ní spokojená. Navíc dělá moc hezký fotky a videa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám jí a už nikdy bych do ní nešla. Na dotyky reaguje špatně a je pomalá a nemá žádný funkce. Mám ještě Nokii 500 a to se vůbec nedá srovnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit