Máte někdo mobil Nokia asha 300?

6945
2.3.13 13:14

Máte někdo mobil nokia asha 300??

Ahojky héolky, chtěla bych se zetptaT ZDA NĚKDO NEMÁ ZKUŠENOSTI S NOKII ASHA 300?? Sice mi tady jedna uživatelka ji radila, ale nemá ji přímo doma, tak bych se chtěla optat zda s ní máte zkušenosti a dza by jste si ji koupily znovu?? :) Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2075
2.3.13 13:20

Zkoušela jsem v obchodě když jsem vybírala telefon pro mámu. Nekoupila jsem, přijde mi, že na dotyk se špatně ovládá. Já mám iPhone 4 a tam to krásně reaguje hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
2.3.13 13:31

@Aishenka To bude tím, že má rezistivní displej. Ten se ovládá tlakem a ne lehkým dotekem. Pokud nosíš třeba dlouhé gelové nehty, tak ty jsou na to ideální ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.3.13 13:52

Já jsem jí koupila příteli, jelikož nemá rád klasické dotykové telefony, a s tímhle je schopný napsat sms (s mojí N8 by raději flákl o zeď) ale jde o to vyzkoušet co komu vyhovuje, já bych si ho zas pro sebe nekoupila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
2.3.13 14:43

@tumpach Já mám Nokii C3 01 a jsem maximálně spokojená, mám ji přes dva roky a neměnila bych. Myslím, že je to o něco starší typ než chceš ty, ale je kovová /chtěla jsem/. Zkus se podívat, já za ni dávala skoro 5000,–, ale teď myslím, že stojí tak 2500,–.

• Citovat
  • Upravit
1224
2.3.13 17:46
@tumpach píše:
Ahojky héolky, chtěla bych se zetptaT ZDA NĚKDO NEMÁ ZKUŠENOSTI S NOKII ASHA 300?? Sice mi tady jedna uživatelka ji radila, ale nemá ji přímo doma, tak bych se chtěla optat zda s ní máte zkušenosti a dza by jste si ji koupily znovu?? :) Díky za odpovědi

Ahoj, já ji mám už asi rok a jsem s ní spokojená. Navíc dělá moc hezký fotky a videa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
12.3.13 21:03

Mám jí a už nikdy bych do ní nešla. Na dotyky reaguje špatně a je pomalá a nemá žádný funkce. Mám ještě Nokii 500 a to se vůbec nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí