Vestavěné spotřebiče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vestavěné spotřebiče
Ahoj holky, jaký mate zkušenosti s vestavěnými spotřebiči??
Lednice, trouba, mikrovlna trouba, myčka a hlavně jestli nějaká mate vestavěný kavovar?
Moc děkuji za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Budeme dělat novou kuchyň, vše kromě lednice vestavěné, ale lednici zvlášť… vyjde to lépe poměr cena/výkon ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DV_JANA no já bych chtěla i lednici vestavěnou a právě i kavovar, ale nemám žádné reference
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme vše vestavěné. Od Whirlpool máme spotřebiče.
Nejvíc se mi líbí indukce. Protože tu jsem si vybrala rozšířenou (běžně je 60× 60). Vleze tam víc hrnců. Když potřebuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme vše vestavěné, za mě ok, akorát mě překvapil menší prostor uvnitř lednice. Kávovar vestavěný nemáme. Jednou jsem měla vestavěnou i pračku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikoleta5 no každý si musí vybrat sám podle ceny a jaké má požadavky, my jsme si vybrali většinu od whirpoolu protože na Miele prostě nemáme, ale naši mají většinu od bosch a jsou taky spokojeni, indukci všichni teda máme Electrolux, strejda dělá kuchyně a nejčastěji lidem objednava Electrolux, ale každý si vybere co chce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechno vestavěné.
Blbě se mi věci opravují, když zkouším něco sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikoleta5 píše:
Ahoj holky, jaký mate zkušenosti s vestavěnými spotřebiči??
Lednice, trouba, mikrovlna trouba, myčka a hlavně jestli nějaká mate vestavěný kavovar?
Moc děkuji za odpovědi.
Akorát kavovar bych měla strach, ještě sem u nikoho vestavěný neviděla, je pravda že u nás je požadavek aby byl přenosný, švagrová má pražírnu, takže profi pákovku a občas ji bere na akce, když má někde stánek, tak aby nebrala obra z provozovny… ale I tak skrze čištění bych asi nechtěla vestavěny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DV_JANA četla jsem na to docela Dobre recenze, strašně se my to líbilo jak to je zasazené v té lince.
Akorát cena je výši 42 000 Kč.
Tak přemýšlím jestli vestavěný a nebo volné stojící, opravdu tedka nevím co mám zvolit za variantu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MrsNorris
Tak to já vím určitě ze bych si sama doma neopravovala spotřebiče ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikoleta5 píše:
@DV_JANA četla jsem na to docela Dobre recenze, strašně se my to líbilo jak to je zasazené v té lince.
Akorát cena je výši 42 000 Kč.
Tak přemýšlím jestli vestavěný a nebo volné stojící, opravdu tedka nevím co mám zvolit za variantu.![]()
![]()
Pokud nechcete dát tolik peněz tak volně stojící jsou opravdu levnější, i když i ten si můžete koupit klidně za 50 000 záleží co umí a kolik je schopný udělat káv… některý prostě udělají 10 káv a musíte vyčistit, odnést sedlinu a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vestavný kávovar mají bratránek s přítelkyní. Je to paráda. Ale u nich pijí kávu všichni, tak se oplatí, když se denně xkrát pustí.
Chtěla jsem ho. Ale u nás pije kávu pouze muž a návštěvy. Jinak by se na tu dekorací prášilo.
Místo něj mám pod vestavnou troubou a mikrovlnkou šuplíky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DV_JANA no jsem opravdu tedka nerozhodna
Moc se my líbí vestavěný ale mám strach s toho čištění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechno vestavěné kromě kávovar, elektrolux, kvalita super. U myčky mi vadí, že nejde otevřít tak, aby dvířka byly vodorovně, blbě se do toho leze. Lednice je trochu menší, brala bych větší. Kávovar bych vestavěný nechtěla, jsou hrozně drahé a myslím že tam cena kvalitě neodpovídá. Nevidím ve vestavění ani moc přínos, ten mi na lince nevadí.
- Citovat
- Upravit