Saeco GranAroma nebo Siemens EQ.6

286
29.1.22 22:13

Saeco GranAroma nebo Siemens EQ.6

Ahoj,
nemůžu se rozhodnout mezi těmito 2 kávovary, máte někdo zkušenost? Chtěla bych, aby bylo možné udělat i teplé mléko pro děti a ideálně i nižší hlučnost, ale hlavně dobrý kafe.
Díky za Vaše postřehy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
29.1.22 22:49

Tak dětem mléko strčíš do mikrovlnky a kafe je tak dobrý jak dobrá je zrnková káva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
30.1.22 11:36

Máme siemens, mléko pění pěkně rovnou v hrnečku, žádné hadičky, nádoby. Super na údržbu. Obsluha jednoduchá. Kafe i kakao zvládnou i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.2.22 09:18

Za mě siemens a nebo delonghi. Doma mám přes 10 let starej bosch kterej je totožnej jako produkty siemens a delonghi máme leta v práci a postupně se rozšířil všude.
Ale sakra záleží stále na tom, co tam nasypeš. Nejhorší kafe co jsem teď koupil byl barista od tchibo, přepraženej, hořkej. Abych ho nemusel vyhazovat a nebo se ksychtit při pití tak ho mixuju z kávou Perla Colombia. Zkoušel jsem různý kafe ale nejlepší a také zdražují, je kafe z jedné pražírny. Kvalitní, nepřepálená káva bez bordelu, kilo dobré kávy stojí už bohužel pomalu 500,– v akci vyšlo ještě na 400,–
jinak co se týče kávovaru a různých kravinek, ženský to mají rády, napěněné mléko a tak ale mě stačí dobrý dvojitý presso a náprstek mléka. Nic víc. Latte je přežitek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
11.2.22 20:09

Jo a koukal jsem na náhradní díly a je sakra rozdíl mezi díly pro Bosch/siemens a delonghi.
Mám raději Bosch ale u kávovaru jsem udělal výjimku i když starej byl dobrej ale ty díly… a i cena novýho je jinde. Dřív to bylo vyrovnaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí