Vestavné skříně

JaSe
6.8.10 11:00

Vestavné skříně

Ahoj,
potřebovala bych nějaký dobrý tip na vestavné skříně do ložnice.
Určitě bych si vybrala v IKEA, ale pro moje podmínky by bylo lepší, kdyby ty skříně neměly boční nebo zadní stěny, jestli mi rozumíte. Skříně by byly podél jedné stěny ode zdi ke zdi. Prý se dělají takové, které mají jen rám a dveře a dají se zase rozdělat. Je lepší nechat si je udělat, nebo koupit „hotové“ a jen je na místě smontovat? Za pár let budu předělávat ložnici a nechce se mi rozebírat kompletní skříně, aby se daly vystěhovat pryč.
Máte někdo nějaký tip? Ideálně Praha a okolí, ale pokud se to dá poslat nebo dopravit až ku Praze, tak to může být odkudkoliv.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4486
6.8.10 22:37

My jsme si nechali vestavné skříně dělat na míru. Nevím, jestli se dají koupit „hotové“, nikdy jsem o tom neslyšela. A taky to stěhování je podle mě celkem pasé, protože přece na novým budeš mít jiné rozměry pokoje. Pokud si chceš vzít vybavení s sebou, budeš muset koupit normální skříně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
7.8.10 13:11

Ahoj,
nebudu se stěhovat. Ale za pár let budu muset vyměnit okno v ložnici, nechám jí nově vyštukovat, udělat novou podlahu (proto potřebuju, abych nemusela rozebírat celé skříně).

• Citovat
  • Upravit
4486
7.8.10 21:29

Blbě jsem to pochopila, samozřejmě jsi to psala. :-)
Ale i s tou podlahou a stěnama - nevím, jak se to rozebírá a skládá, ale řekla bych, že je to složitější než normální skříně. Dva chlapi na tom makali od rána do odpoledne, a to jsou profíci, co to dělají denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uzivatel666
5.8.22 14:45

Vestavné skříně na míru

Dobrý den dámy, obnovuji diskuzi.

Neměla byste některá tip na dobrou firmu nebo truhláře na vestavné skříně na míru. Ideálně v okolí Prahy.

Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný