Veterinární asistent studium a práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
23.11.22 14:30

Veterinární asistent studium a práce

Ahoj, je tu někdo, kdo studuje prezenčně veterinárního asistenta a zároveň u toho pracuje?
Mám možnost nastoupit do veterinární ordinace jako asistentka a ráda bych si při tom dodělala vysokou školu v oboru.
Má někdo nějaké zkušenosti se studiem na CZU? Myslím tím, jaká je náročnost a popřípadě, jak je to se složením rozvrhu? Je tam možnost si předměty dat třeba ze začátku týdne a např. Od čtvrtka mít volno? Nebo nějaké odpolední hodiny tam jsou?
Děkuji za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
23.11.22 15:57

Mám ČZU - FAPPZ jiný obor. Tento je nový, tak nevím jestli se najde někdo, kdo už studoval. V prvním ročníku nebyla taková možnost volit si, kdy člověk bude mít cvičení. Bylo hodně lidí. Ale jeden den jsem měla jen tělocvik a jeden nějaký jiný předmět. Pak zase byl den, kdy jsem byla ve škole od 7 do 19.
Jelikož berou jen 30 lidí, tak tam asi také nebude tolik prostoru pro pohyblivost v rozvrhu. Ale šla bych to aspoň zkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.11.22 09:18

@annapal moc děkuji za odpověď 😊
Mohu se zeptat jaký přesně obor máte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
24.11.22 10:36

@Teresa88 Můj obor už není 😂, studovala jsem bakaláře Chovatelství.
Potom reprodukční biotechnologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.11.22 19:07

@annapal jo ahá 🤭 a mohu se zeptat na náročnost oboru?
Určitě to nebylo jednoduchého, ale např co se týče chemie a podobných předmětů? Dalo se to? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
25.11.22 08:52

@Teresa88 Ono se to dost měnilo. Měli jsme v prvním semestru matiku a chemii anorganickou, pak ve druhém semestru organiku a ve třetím biochemii a genetiku. Bez úspěšného splnění se nedalo jít na další, člověk tyto předměty prostě musel udělat, jinak se to nedalo pak moc zvládnout. V dalších letech už nebyla nutná ta návaznost na splněné, dalo se to dělat i současně.
Když jsem koukala do studijních programů toho asistenta, tak tam jsou myslím 2 chemie. Matika vůbec. A rozhodně hodně zajímavých předmětů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat