Veterinární asistentka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1164
15.11.12 16:42

Veterinární asistentka

Holky pracuje tady některá na veterině jako asistentka? pojďte se podělit o pracovní zážitky a zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5411
15.11.12 16:59

Ahojky.. já akorát ted začala chodin na stáž na veterinu abych tam mohla později pracovat.. ale moc zkušeností teda ještě nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
15.11.12 17:06

Jsem detska sestra, pracovala jsem na veterine asi 10 let, dostudovala veterinarni sestru, ted jsem na rodicaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
15.11.12 17:06

@Denis11 děláš střední veterinu? kde na tu veterinu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
15.11.12 17:08

@Moodymare AHOJ JAK SES DOSTALA OD VETERINY K DĚTSKÉ SESTŘE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.11.12 17:10

@sisi33 Já už nestuduju.. mě je 33 :mrgreen: ale přes známýho veterináře jsem dostala šanci naučit se praxí.. tak tam chodím zadarmo pomáhat a i když jsem úplně mimo obor tak mě časem vezmou když nebudu naprostý kopito :mrgreen: ale jelikož miluju zvířata tak se toho nebojim.. včera jsme dělali zrovna CT buldočkovi a pak se mu operovala krční páteř.. vyhřezlá plotýnka.. normálně jsem u toho mohla být a doktor bezvadnej, všechno mi ukazoval a vysvětloval..
ale kde to raději říkat nebudu, nevím jestli je tohle normální postup.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.11.12 17:10

Jsem dětská sestra.Ale veterinu bych nezvládla. U zvířat mě přijde-ale třeba to tak není-že se méně bojuje a víc se zvířátka uspávají. Že v některých případech je léčba neúměrně drahá. Neříkám, že přijdete se zvířátkem k veterináři a on hned navrhuje uspat, to ne.Ale kamarádka měla labradorku,11 let, ráno se nepostavila na nohy a veterinář navrhnul uspat, oni souhlasili. Nemůžu říct, co jí bylo, zda to šlo či nešlo léčit…ale u lidí jsem zvyklá víc bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
15.11.12 17:16

Lasicko - jestli ochrnula v 11 letech, tak bohuzel uz moc delat nemuzes. Muzes to odoperovat, pokud se k doktorovi dostanes hodne rychle, operace draha, nakladna pece a rehabilitace. Labrador je velke plemeno a nezije moc dlouho. Mozna by mela rok, dva zivota i pres operaci, mozna i nekvalitniho. Pokud se operace nepovede, pes nechodi, cura a kaka pod sebe, musi se vencit v zavesu zadnich noh. Zalezi jestli by to majitel zvladal a hlavne jak by to fenka snasela, jde o kvalitu jejiho zivota. Vim, ze uspani je bolestne rozhodnuti, ja jsem nechala uspat meho psa v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
15.11.12 17:18

Tak já dělala asistentku akorát na praxích ve škole… Ted dělám mimo obor a dost mě to mrzí. Po škole pár let jako kontrola jakosti. Dostala jsem možnost dělat ve výzkumáku, ale peníze rozhodly jinak :(
Ráda bych se k tomu vrátila, ale bez praxe už moc šanci nemám…

Příspěvek upraven 15.11.12 v 17:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
15.11.12 17:18

Sisi33 - jsem vystudovana detska sestra, po letech u deti jsem sla delat na veterinu, protoze veterinari meli radsi detske sestry s praxi nez lidi ze stredni veteriny. Pak jsem zila v UK, kde jsem pracovala na veterinach a dostusovala veterinarni sestru tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
15.11.12 17:19

@Denis11 No já jsem na tom úplně stejně, mám ekonomku a taky jsem se učila měsíc zadara, moc se mi tam líbilo tak jsem tam zůstala, naplňuje mě to, ale šéf je děsný, uvažuji že odejdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4833
15.11.12 17:20

@Denis11 - jaky doktor to operoval, jen pro zajimavost, jestli ho znam z doslechu. Ja teda pracovala v Praze. Ale par doktoru znam, hlavne ortopedy. Delala jsem pro ortopeda v Praze a starala se o posudky DKK a DLK. Takze nejaka jmena mi jsou znama, ale opravdu jsem ted nebyla 8 let v Cechach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.11.12 18:26

@Moodymare
Jak jsem říkala, raději to tady nebudu říkat, nevím jestli je tohle normání postup a nechci se o tu šanci připravit :andel: je to Pražská veterina, to stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dadynka3
19.11.13 20:28

Dobry den, chtela bych se zeptat jaky je prumerny plat veterinarni asistentky v Praze? Dekuji za odpove:)) :dance:

• Citovat
  • Upravit
12.6.15 22:40

Asistentka veterináře

Zdravím :) Chtěla bych se zeptat jestli tu někdo neví jak bych se mohla stát asistentkou veterináře. Vystudovala jsem střední školu zemedělskou v Praze ve Velké Chuchli(obor:chovatelství), je mi 20 let a mám velké zkušenosti se zvířata, velkou praxi a chtěla bych to uplatnit právě tady. Vím, že by se měla vystudovat střední veterinářská škola ale snad musí být i nějaký kurz nebo tak? nevíte někdo? Předem moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat