Jak odnaučit šéfa prasečí návyky?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak odnaucit sefa praseci navyky ?
Zdravim vespolek ![]()
Nevim jestli se nekdo z Vas setkal s podobnym problemem ale uz sem totalne na nervy.
Muj sef je totalni prase. Pro vysvetleni, pracuju v mensi kancelari takze toalety jsou pro obe pohlavi spolecne. A pokazde kdyz jdu na zachod po nem (kez bych nemusela ale jsem tehotna takze musim casto na malou ) tak najdu „pocurane“ (hodil by se jiny vyraz) vsechno od celeho prkynka az po podlahu!!! (a je toho fakt hooodne, + to cim se trefil do zachodu ani nesplachne!!)
Je to uz pravidlem, musim si to po nem samozrejme SAMA vycistit nez muzu zachod po nem pouzit!
Je to na palici, zvlast ted v tehotenstvi je mi z toho naprosto na bliti! Uz jednou sem to v praci rekla nahlas kdyz sem se vratila ze zachodu ( ze je vsechno „pocurane“ at si chlapi davaji pri vykonavani potreby vetsi pozor a at to jde nekdo uklidit)..tvaril se znechucene jako ze asi nektery z mych kolegu…
Ale nezmenilo se nic! Mam sto chuti udelat scenu a zarvat na celou kancelar „ten co neustale chci vsude kolem at si to po sobe jde uklidit“, ale zase nechci byt za hysterku
Napada vas neco jak to resit??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A to ja bych napsala velkou ceduli a prilepila ji na dvere- to prase, ktery chči*e na zem a neumi se trefit do hajzliku, necht si poridi curaci pytlik!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
napad super! (a urcite spravne reseni) akorat se k tomu v nasi seriozni kancelari asi neodhodlam
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to také vyřešila až cedulka na WC…hlavně to splachování. Jsou fakt prasata někteří. Akorát nevím, jak vyřešit další problém a to je neskutečnej puch, když se po nich na to wc jde
. Další cedulka na větrání?
…vůně nefungují…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A je vás víc ženských v kanceláři? prostě o tom začít mluvit nahlas, neříkat že víš kdo to dělá, ale komentovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LenousIT tak to nalep zevnitr na dvere do kabinky..to neuvidi nikdo, kdo nepujde na wc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předložila bych šéfovi písemnou stížnost s přesným popisem stavu věcí (ovšem aniž bych ho přímo jmenovala jako viníka) a se žádostí o zřízení odděleného WC pro dámy. I když ti odpoví, že to není z technických nebo stavebních důvodu možné, přinejmenším ho snad něco trochu trkne, když to pojmeš takhle oficiálně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás byl problém sice se spoelčnými toaletami, ale stím, že pánové zásadně něvětrali a nezavírali své a jaksi ehm všechno táhlo do kanceláře jedné kolegyně. Až prostě demontrativně na dveře vylepila plakát i s připravenou tabulkou, že bude zapisovat čárky těm, kdo dveře po sobě nezavřou. A bylo!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mauzik2 píše:
A to ja bych napsala velkou ceduli a prilepila ji na dvere- to prase, ktery chči*e na zem a neumi se trefit do hajzliku, necht si poridi curaci pytlik!!
něco takového mě taky napadlo …jako stylem „příště k počuranému záchodu přibude ještě obsah mého žaludku a také neuklidím“
ale vážně, jinak, než nějakou slušnou cedulí s upozorněním, nechť každý dá toaletu po sobě do pořádku, asi výsledku nedosáhneš. ale neboj, už jen chvíli, a budeš uklízet čurání a hovínka aj 6× za den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarita u manzela v praci maji takovy ty osvezovace, co striknou kazdych 15 minut do prostoru vuni a fakt to tam nesmrdi..taky maji porad otevrenou ventilacku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někde jsem četla cedulku (přišla mi mailem) „včera jsem viděla v dokumentu, jak osmiletý černoušek zkrotil dospělou anakondu. Tak mi neříkejte, že nedokážete ukrotit ty vaše žížalky, aby se trefili do záchodu. Vaše uklizečka“ ![]()
Na splachování mě nic nenapadá, jedině to pod to dopsat. Ale cedulka na wc bude asi nejlepší řešení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jruz píše:
něco takového mě taky napadlo …jako stylem „příště k počuranému záchodu přibude ještě obsah mého žaludku a také neuklidím“ale vážně, jinak, než nějakou slušnou cedulí s upozorněním, nechť každý dá toaletu po sobě do pořádku, asi výsledku nedosáhneš. ale neboj, už jen chvíli, a budeš uklízet čurání a hovínka aj 6× za den
chachacha, to mas uplnou pravdu
ale aspon budu uklizet po krasnem miminku a ne po nechutnem sefovi
Kurna neco budu muset vylepit, ale uz vidim jak s tim prijde do kancelare : " kdo to dal na zachod?!! takze vazeni, problemy si reste mezi sebou, bez takovych extravaganci!"
jakoze stylem : ja nic, ja zahradnik
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mauzik2 - díky za tip, to by ale asi u nás nefungovalo. Pár takovýhlech vonítek tu už bylo a vždy se nějak rychle vytratily
(rozuměj, někdo si je půjčil domů). Okno si zavíraj, aby asi nenastydli, či co?
A to když jsem ještě měla kancelář vedle wc, hrozila jsem se tu vůbec na něco sáhnout. Bylo všechno slyšet, i to, když si pak někdo neumyl ruce
. Fakt prasata a to to jsou všichni ing a hrajou si na hogo fogo
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarita píše:
@Mauzik2 - díky za tip, to by ale asi u nás nefungovalo. Pár takovýhlech vonítek tu už bylo a vždy se nějak rychle vytratily(rozuměj, někdo si je půjčil domů). Okno si zavíraj, aby asi nenastydli, či co?
A to když jsem ještě měla kancelář vedle wc, hrozila jsem se tu vůbec na něco sáhnout. Bylo všechno slyšet, i to, když si pak někdo neumyl ruce
. Fakt prasata a to to jsou všichni ing a hrajou si na hogo fogo
.
presne tak, hogo fogo venku a prase za zavrenyma dverma na zachode. Du blejt..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit