Jak odnaučit šéfa prasečí návyky?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
338
15.11.12 12:36

Jak odnaucit sefa praseci navyky ?

Zdravim vespolek :kytka:
Nevim jestli se nekdo z Vas setkal s podobnym problemem ale uz sem totalne na nervy. :mrgreen: Muj sef je totalni prase. Pro vysvetleni, pracuju v mensi kancelari takze toalety jsou pro obe pohlavi spolecne. A pokazde kdyz jdu na zachod po nem (kez bych nemusela ale jsem tehotna takze musim casto na malou ) tak najdu „pocurane“ (hodil by se jiny vyraz) vsechno od celeho prkynka az po podlahu!!! (a je toho fakt hooodne, + to cim se trefil do zachodu ani nesplachne!!) :poblion: Je to uz pravidlem, musim si to po nem samozrejme SAMA vycistit nez muzu zachod po nem pouzit! :poblion: Je to na palici, zvlast ted v tehotenstvi je mi z toho naprosto na bliti! Uz jednou sem to v praci rekla nahlas kdyz sem se vratila ze zachodu ( ze je vsechno „pocurane“ at si chlapi davaji pri vykonavani potreby vetsi pozor a at to jde nekdo uklidit)..tvaril se znechucene jako ze asi nektery z mych kolegu… :roll: Ale nezmenilo se nic! Mam sto chuti udelat scenu a zarvat na celou kancelar „ten co neustale chci vsude kolem at si to po sobe jde uklidit“, ale zase nechci byt za hysterku :mrgreen: Napada vas neco jak to resit?? :think: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1998
15.11.12 12:38

A to ja bych napsala velkou ceduli a prilepila ji na dvere- to prase, ktery chči*e na zem a neumi se trefit do hajzliku, necht si poridi curaci pytlik!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.11.12 12:40

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: napad super! (a urcite spravne reseni) akorat se k tomu v nasi seriozni kancelari asi neodhodlam :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
15.11.12 12:41

U nás to také vyřešila až cedulka na WC…hlavně to splachování. Jsou fakt prasata někteří. Akorát nevím, jak vyřešit další problém a to je neskutečnej puch, když se po nich na to wc jde :roll:. Další cedulka na větrání? :nevim:…vůně nefungují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
15.11.12 12:42

A je vás víc ženských v kanceláři? prostě o tom začít mluvit nahlas, neříkat že víš kdo to dělá, ale komentovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
15.11.12 12:43

@LenousIT tak to nalep zevnitr na dvere do kabinky..to neuvidi nikdo, kdo nepujde na wc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661

Předložila bych šéfovi písemnou stížnost s přesným popisem stavu věcí (ovšem aniž bych ho přímo jmenovala jako viníka) a se žádostí o zřízení odděleného WC pro dámy. I když ti odpoví, že to není z technických nebo stavebních důvodu možné, přinejmenším ho snad něco trochu trkne, když to pojmeš takhle oficiálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

U nás byl problém sice se spoelčnými toaletami, ale stím, že pánové zásadně něvětrali a nezavírali své a jaksi ehm všechno táhlo do kanceláře jedné kolegyně. Až prostě demontrativně na dveře vylepila plakát i s připravenou tabulkou, že bude zapisovat čárky těm, kdo dveře po sobě nezavřou. A bylo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.11.12 12:44
@Mauzik2 píše:
A to ja bych napsala velkou ceduli a prilepila ji na dvere- to prase, ktery chči*e na zem a neumi se trefit do hajzliku, necht si poridi curaci pytlik!!

něco takového mě taky napadlo …jako stylem „příště k počuranému záchodu přibude ještě obsah mého žaludku a také neuklidím“

ale vážně, jinak, než nějakou slušnou cedulí s upozorněním, nechť každý dá toaletu po sobě do pořádku, asi výsledku nedosáhneš. ale neboj, už jen chvíli, a budeš uklízet čurání a hovínka aj 6× za den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
15.11.12 12:44

@Clarita u manzela v praci maji takovy ty osvezovace, co striknou kazdych 15 minut do prostoru vuni a fakt to tam nesmrdi..taky maji porad otevrenou ventilacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.11.12 12:45

Nekecej, fakt někdo takový může šéfovat lidem 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.11.12 12:46

Někde jsem četla cedulku (přišla mi mailem) „včera jsem viděla v dokumentu, jak osmiletý černoušek zkrotil dospělou anakondu. Tak mi neříkejte, že nedokážete ukrotit ty vaše žížalky, aby se trefili do záchodu. Vaše uklizečka“ :mrgreen:
Na splachování mě nic nenapadá, jedině to pod to dopsat. Ale cedulka na wc bude asi nejlepší řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.11.12 12:50
@jruz píše:
něco takového mě taky napadlo …jako stylem „příště k počuranému záchodu přibude ještě obsah mého žaludku a také neuklidím“ale vážně, jinak, než nějakou slušnou cedulí s upozorněním, nechť každý dá toaletu po sobě do pořádku, asi výsledku nedosáhneš. ale neboj, už jen chvíli, a budeš uklízet čurání a hovínka aj 6× za den :mavam:

chachacha, to mas uplnou pravdu :palec: :palec: :palec: ale aspon budu uklizet po krasnem miminku a ne po nechutnem sefovi :mrgreen: :poblion: Kurna neco budu muset vylepit, ale uz vidim jak s tim prijde do kancelare : " kdo to dal na zachod?!! takze vazeni, problemy si reste mezi sebou, bez takovych extravaganci!" :D jakoze stylem : ja nic, ja zahradnik :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
15.11.12 12:51

@Mauzik2 - díky za tip, to by ale asi u nás nefungovalo. Pár takovýhlech vonítek tu už bylo a vždy se nějak rychle vytratily :roll: (rozuměj, někdo si je půjčil domů). Okno si zavíraj, aby asi nenastydli, či co? :cert: A to když jsem ještě měla kancelář vedle wc, hrozila jsem se tu vůbec na něco sáhnout. Bylo všechno slyšet, i to, když si pak někdo neumyl ruce :roll:. Fakt prasata a to to jsou všichni ing a hrajou si na hogo fogo :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.11.12 12:54
@Clarita píše:
@Mauzik2 - díky za tip, to by ale asi u nás nefungovalo. Pár takovýhlech vonítek tu už bylo a vždy se nějak rychle vytratily :roll: (rozuměj, někdo si je půjčil domů). Okno si zavíraj, aby asi nenastydli, či co? :cert: A to když jsem ještě měla kancelář vedle wc, hrozila jsem se tu vůbec na něco sáhnout. Bylo všechno slyšet, i to, když si pak někdo neumyl ruce :roll:. Fakt prasata a to to jsou všichni ing a hrajou si na hogo fogo :cert:.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: presne tak, hogo fogo venku a prase za zavrenyma dverma na zachode. Du blejt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat