Jak odnaučit šéfa prasečí návyky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13770
15.11.12 14:58

@LenousIT A nechceš si zkusit promluvit se šéfem v soukromý. Bude Ti za to určitě vděčný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
15.11.12 15:02

No vzhledem k tomu ze primo ho obvinit nemuzu (ikdyz je to 100%!) tak raci opravdu pockam na firemni poradu a hodim to do placu, jakoze pro vsechny at si davaji majzla a uklizi po sobe. Tak ikdyby mu to nedoslo tak se snad zacne ohlizet vic taky… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
15.11.12 16:08

@LenousIT Jestli ti to taky někdo nedělá schválně? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
6.2.13 12:51

Šéf - prase

Já se picnu, tak nevim jestli jsem taková cíťa a nikomu jinému by to nevadilo, jen já to pořád řeším…
Můj šéf je pěknej vidlák a prase!!!

Příjde vám dámy normální, že si ve vaší kanceláři krkne a nic. Nějáký pardón… Nic, nic, nic. Prostě tohle dělá. Kdyby to bylo jednou/dvakrát, ok stane se… Ale tohle je denně, je mi z toho na :poblion: Jak se to tu pak pěkně „rozvoní“

Taky si kolikrát z kapsy u košile vytáhne párátko a začne se tu klidně v mé přítomnosti štourat mezi zubama… Nebo se pošťourá v uchu, prohlédne si nález a šup otře to - nejlépe do židle.

Copak mu může říct, že mi vadí, že tu krká a štourá se v uchu…
A ty jeho kecy někdy..
Jasně netajím se, že jsem proti němu zaujatá…
Co se peněz týká, mám se na dnešní dobu celkem dobře, takže jako důvod ke změně zaměstnání to nevidím..
V podstatě se chci zas jen vykecat a vědět jestli to máte ještě horší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.2.13 13:22

@Evaa.j proboha, kde to pracuješ :poblion: co má šéf za vzdělání :mrgreen: ne, toto jsem teda ještě neslyšela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.2.13 13:23

@Evaa.j
pamatuju na jednoho manželova kolegu v bývalé práci - byl to bejvalej houmlesák (no, kdovíjestli bejvalej), ale svou profesi uměl dobře, tak ho tam trpěli. To že krkal a pr. ěl bylo u něj bohužel normální. Ale jednou se mi naskytla příležitost s ním strávit asi 20 minut o samotě v kanclu a teda to jsem umírala. Už je to spoustu let zpátky, takže si to všechno nepamatuju (a že toho bylo), ale uvízl mi v paměti jeho jeden telefonát kdovíkomu. Prostě zvednul telefon, vytočil číslo a po chvilce řekl „tak co, už jsi vys.al tu šprcku?“ a tak to pokračovalo v podobným duchu… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
6.2.13 13:30

@LenousIT Napada me povolit prkenko…az ho zvedne a zacne s tim, aby ho to poradne bacilo po ptaku. Odnaucit to asi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
6.2.13 13:32

@Evaa.j Btw…z toho si nic nedelej…muj sef jeste mival nohy na stole, v pritomnosti tehotnych palil jedno cigaro za druhym, krkal, prdel a stoural se v nose…a po kancelari chodil v trenkach /pry proto, ze mu bylo vedro/. Muze byt hur, ver mi…tak tam s nim proste nesed, jestli mas kam jinam zrdhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
6.2.13 13:33

Vytiskněte mu tohle a napište tam ne vzkaz od uklízečky, ale vzkaz pro muže http://www.libise.eu/…d-uklizecky/ u nás doma byli manž.+3 synové a nekompromisně všichni čúrali a čůrají „na holku“ a začali po té, když jsem řekla, že každý týden bude mít jeden z nich „rajony“-mytí záchodu včetně obkladů kolem. No, ale tato varianta u vás nehrozí.

Příspěvek upraven 06.02.13 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
6.2.13 13:35

@JaniceB jo koukám, že to nejni nejhorší… Já to řeším tak, že k němu sedím zády ignoruju ho a on časem odejde… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
6.2.13 13:37

@Evaa.j No jestli s nim musis sedet v jedne mistnosti, tak bych mu to normalne do oci rekla, ze je to nevychovanej dobytek a at si ty hnusarny necha na doma, ze na to nejsi zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
6.2.13 13:40

@Evaa.j …jo a jeste neco…s neumytyma rukama z hajzlu si chodil ke me do kanclu pro cukr…tema hnusnejma pazourama hrabl do cele krabice… :pocitac: Takze jsem u celou venovala a poridila si zamek na skrinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
6.2.13 13:40
@mooch píše:
@Evaa.j
pamatuju na jednoho manželova kolegu v bývalé práci - byl to bejvalej houmlesák (no, kdovíjestli bejvalej), ale svou profesi uměl dobře, tak ho tam trpěli. To že krkal a pr. ěl bylo u něj bohužel normální. Ale jednou se mi naskytla příležitost s ním strávit asi 20 minut o samotě v kanclu a teda to jsem umírala. Už je to spoustu let zpátky, takže si to všechno nepamatuju (a že toho bylo), ale uvízl mi v paměti jeho jeden telefonát kdovíkomu. Prostě zvednul telefon, vytočil číslo a po chvilce řekl „tak co, už jsi vys.al tu šprcku?“ a tak to pokračovalo v podobným duchu… :poblion:

Tohle bych nevydejchala… Člověk se asi v životě setká s roztodivnými týpky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
6.2.13 13:42

@JaniceB tak naštěstí v jedné místnosti nejsme, ale on za mnou hrozně rád chodí… Kolikrát si jen sedne, nic neřekne a čumí (mě na záda - páč já konverzaci nehodlám začínat)
Když zjistí, že si s nim fakt povídat nebudu odejde…
No ale na toho Tvýho teda nemá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
6.2.13 13:43

Jsem zvykla delat mezi samyma chlapama…nekdy je to fakt o nervy. Proste je to ale o vychove…ne o tom, jestli to je chlap nebo zenska. Pokud za nima maminka litala a uklizela, jsou to dobytkove (a to i zensky). Jen nechapu, jak po sobe nekdo muze treba nechat po*ranej celej zachod kdyz vi, ze za nim nekdo jde /hned po nem!/ a tudiz vsem bude jasny, kdo to udelal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat