Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
barča jde do školky a dost se jí potí nožky.Nevíte jestli existujou nějaké jiné papučky než ty klasické? Sandálky se mi zdají blbé. ![]()
Ahoj, právě dneska jsem vyřešila stejný problém
U nás byla ještě podmínka zdravotní obuvi. Koupila jsem v lékárně v podstatě cukle s páskem vzadu, aby nepadaly. Vypadají trochu jako sandály, ale mají bílou podrážku. Barvička je kůže a modrý vklad naboku.
Tyhle: http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/…02-18-28-bp/ akorát místo hnědé mají na boku tu modrou.
Tak s těmito botkami by mě poslali ze školky nejspíš domů, preferují pevnou bačkorku, v tomhle není noha vůbec stabilní.
Taky se Honzíkovi hrozně potí nohy, takže jsem to vyřešila výprodejí sandálí, co jsou normálně na ven. Mají suchý zip, aby si jej mohl zapínat sám a mají pevnou patu. Když pak děti lítají nebo si hrají na různých průlezkách, co mají ve třídě, měli by mít pevnou obuv. Aspoň já si na tom trvám.
Tak se zkus podívat, kde by byly nějaké akce nebo výprodeje letní obuvi a mrni po klasických sandálkách, větrají a navíc bývají i zdravotní.
V naší školce by takový boty taky neprošly, holka má za sebou dva měsíce docházky, tak vím. A i já sama mám zájem, aby měla nohu zpevněnou, hlavně tedy patu,,,,, takže pokud sandálky, tak jedině s pevnou patou, ale i tak by Ti mohly pančelky dělat problémy,,, ale to by se už, myslím, dalo nějak umluvit. A.
Ahoj, souhlasím s holkama. Taky jsem malé vydrhla sandálky s pevnou patou a na suchy zip. Doufám, že učitelky ve školce nebudou dělat problémy. Ještě ke všemu má Markétka ortopedické vložky a do klasických papučů mi ani nevejdou . Nevím co budu dělat, když jí do jara poroste nožka.
Co to jsou cukle?
U nas ve skolce preferuji bud backory nebo sandalky, ale s pevnou patou, pantofle a podobne mit nesmeji a ani nevim, jestli muzou cvicky…