Větry v dospělosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.2.19 04:40

Vetry v dospelosti

Chtela bych se zeptat jestli se nekomu stalo takovy trapas jako me. Vzali krev moc a poslali na sono a pak to znelo mate jen vetry a Vam bylo trapne a rekli jste si ze uz Vas u doktora nikdo neuvidi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
22.2.19 05:08
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat jestli se nekomu stalo takovy trapas jako me. Vzali krev moc a poslali na sono a pak to znelo mate jen vetry a Vam bylo trapne a rekli jste si ze uz Vas u doktora nikdo neuvidi

No bóže. Lépe být za hypochondra než něco zanedbat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
22.2.19 05:25

A trapné ti bylo z čeho? Že nemáš žádnou ošklivou nemoc nebo že máš prdíky?
Já bych řekla „větry? Super, to beru“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
22.2.19 06:34

Buď ráda, že to není nic vážnýho. Větrů se zdá obvykle bez problému zbavit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 06:36

To mi připomnělo moji mámu :lol: letěla večer se psem na veterinu že je na umření, nechala tam X tisíc a výsledek byl zaražený prdy :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.19 06:55

To ja jsem rada ale doktori maji jinou dulezitejsi praci nez me vetry. Alebolelo to 15 dni jestli ne dyl.

• Citovat
  • Upravit
4367
22.2.19 07:16
@Anonymní píše:
To ja jsem rada ale doktori maji jinou dulezitejsi praci nez me vetry. Alebolelo to 15 dni jestli ne dyl.

Ale prd :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
22.2.19 08:19
@Anonymní píše:
To ja jsem rada ale doktori maji jinou dulezitejsi praci nez me vetry. Alebolelo to 15 dni jestli ne dyl.

To mi pripomnelo kolegu. Doma umiral, manzelka ho odbyvala, ze jsou to jen vetry, on trval na tom, ze umira, at zavola rychlou. Zavolala rychlou a byly to opravdu jen vetry :lol:
Ony totiz dokazou hodne potrapit. Jenze clovek sam nepozna, jestli to neni vaznejsi problem. Tak se z toho nehrot a vem to jako veselou historku. Hlavne, ze nejsi vazne nemocna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
22.2.19 08:46
@Anonymní píše:

Tak ono doktoři by s tím stejně moc nenadělali, i kdybys byla jejich jediná pacientka :) Chce to pohyb, do každého jídla přidávat kmín, fenykl. Dostatek vlákniny a čisté vody. Po nějakou dobu se vyhýbat pečivu, hlavně čerstvému drožďovému, luštěninám, zelí,… Často mít přirozený pohyb, například úklid :P Super jsou dřepy. Ale úplně nejlepší je noční procházka. Nikoho nepotkáš a můžeš vesele upouštět :oops: Pokud ležíš, tak na pravém boku, nebo na levém. Mně pro tyto „účely“ vyhovuje víc pravý bok. Nahřívat si podbřišek. A zkus pár ásán z jógy. Ty, při kterých je vyvíjen tlak na břicho. Člověk nemůže čekat zázraky hned, je to běh na dlouhou trať :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.19 08:48
@cecetka píše:
To mi pripomnelo kolegu. Doma umiral, manzelka ho odbyvala, ze jsou to jen vetry, on trval na tom, ze umira, at zavola rychlou. Zavolala rychlou a byly to opravdu jen vetry :lol:
Ony totiz dokazou hodne potrapit. Jenze clovek sam nepozna, jestli to neni vaznejsi problem. Tak se z toho nehrot a vem to jako veselou historku. Hlavne, ze nejsi vazne nemocna :kytka:

Dikyu

• Citovat
  • Upravit
12.3.23 19:15

Také jsem málem skončila na pohotovosti s větry. Dostala jsem strašné křeče do břicha, nic nepomáhalo. Kamarádka když mne viděla řekla že můžu mít břišní příhodu a vezme mne na pohotovost. Do auta jsem došla v předklonu. Ale během jízdy jsem cítila, jakoby se mi něco hýbalo v břiše. Tak jsem si šla do křoví vedle silnice odskočit a sedla si na „bobek“. V této pozici jsem si několikrát pěkně „ulevila“. Kamarádka se smála, že to ze mně vyšlo a můžu být ráda, že jsem si nevyslechla onu potupnou diagnózu v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
12.3.23 22:19

Jeden pořádný prd je někdy lepší jak 10 doktorů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.23 22:25

Spíš nemáte někdo tipy na to, jak se toho zbavit? Experimentuji s probiotiky, podmáslím, Espumisanem a ve výsledku nic moc.. :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
12.3.23 22:26

Ja mela zarazene vetry po porodu…bolelo to silene, ani jsem se nemohla x dni narovnat, doktori porad strasili, ze to muze byt mimodelozni…ale na rentgenu nic…pak jsem si vzala nejake kapky na prdy, co uzivala tehdy ma novorozena dcera a to byla uleva :mrgreen: :mrgreen: :oops: Takze ono to fakt muze potrapit…a vystrelovat do vsech casti tela :lol: :cert: Mela jsem to i po druhem porodu, jeste v porodnici…jinak nastesti pak uz nikdy :D

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
12.3.23 22:29
@Anonymní píše:
Spíš nemáte někdo tipy na to, jak se toho zbavit? Experimentuji s probiotiky, podmáslím, Espumisanem a ve výsledku nic moc.. :D

Na to je vyborna máta a mátový caj… ;) Kdysi jsem uzivala kapky Sab simplex, ty byly taky super, ale uz se nevyrabi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty