Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
my jsme si nechali dělat teď dvě skříně do předsíně a jednu do ložnice od firmy JN Interiér. V Brně jsou v IBC Centru. I když jsme z Prahy, dělali jsme si je právě přes Brno, když jsme tam byli.
Kdyžtak www.jninterier.cz
Jsme moc spokojení, dělali nám nakonec i rohovou kuchyň a všechno OK. Drobné nedostatky (chybějící madlo a jedna polička) ihned opravili. Skříně jsou nádherné.
S klidným svědomím Ti je doporučuju, protože jsou velmi seriózní a cenově tak středně. Kdybys chtěla, můžu Ti na mail poslat fotky těch skříní.
Medu
Máme od fy Indeco (www.indeco.cz) a taky jsme naprosto spokojeni. Domluva, montáž atd., vše proběhlo skvěle a rychle, poradili, doporučili, kde a na čem eventuelně ušetřit. Naposledy měli pobočku v OC Futurum.
Timea
Díky za tipy, projdeme to a omrkneme… ![]()
Jestli muzes, rada se na fota podivam…pro inspiraci..
Ahoj, já mám asi 4 vestavěné skříně, všechny od firmy WOODFACE a jsem s němi spokojená, jsou sice dražší, ale záruční a pozáruční servis mají v pohodě a jsou celkem pružní.
Ahoj,
právě minulý týden jsme objednali skříně od Woodfacu. V minulém bytě jsme měli skříně od JN INteriér, byli jsme moc spokojení.
Ale po srovnání cen a designu jsme tentorkát zvolili Woodface - cenově to vyšlo víceméně stejně jako JNinteriér a měli mnohem hezčí rámy a 15 procent slevu na lacobel.
Ahoj, můžete mi doporučit od jaké firmy si nechat udělat vestavěnou skříň? Jsem z Brna, díky