Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím asi před 5 týdny jsem u stejného obchodu jako ty nakupovala a měla obavy jako ty. Tak jsem vznesla dotaz. Poradili mi a já se do toho po obdržení tapet pustila. Vše proběhlo bez problémů. U všeho- tapety i lepidlo - byl návod a výsledek. Super!!!! Měla jsem tapety Vliesové. Nejdřív jsem natřela stěnu lepidlem pomocím válečku a pak hned z role nalepila tapetu. Za dopolko hotovo. Ještě jsem další stěny domalova disperzní barvou, no super. Všem doporučuji. Manžel byl nadšený. Tak jsem si ještě pro:,–(ila , že udělám dětský pokoj. Ještě se rozhoduju nad vzorem, dost mě lákají na jednu stěnu tapeta na domalování - http://www.e-color.cz/page/shop.php?… . Ještě to musím rozmyslet. Škoda , že nemám digitál a nemůžu připojit foto hotového obýváku. Takže se toho určitě neboj a jdi do toho. Výsledek stojí za to.Papa Jana
Hmmm pěkné tapetky, mé Lucince by se určitě moc líbily. jenom aby v tom malování nepokračovala i mimo ně
.Ne teď doopravdy jsou moc hezké a vůbec se toho neboj. Někde jsem tady ještě něco takového podobného visěla,ale ten přízpěvek už zmizel… tak nevím
Mě osobně velmi zaujaly fototapety, dlouho jsem nevěděla, že něco takového vůbec existuje a teď už mi zdobí skoro každou místnost.
Jsem tu úplně nová a ještě se tu neorientuji tak omluvte pokud píšu do nevhodné diskuze, ale můj malý je totálně zamilovaný do všeho co byť jen vzdáleně připomíná Tomáše…-rozhodla jsem se mu udělat v tom duchu celý pokoj – sehnala jsem tuto tapetu na zeď http://aukro. cz/…7944022.html je z ní unešený, nevíte kde bych sehnala nějakou obdobnou s podobným nebo jakýmkoliv vzorem s Tomášem? Děkuji moc a přeji fajn den.
Ahoj děvčata,
jsem tapetami naprosto nepolíbená a ráda bych část ložnice vytapetovala. Místnost byla dlouhá nudle, takže jsme ji přepažili a udělali jsme si šatnu. Přepážka je z USB desek a na ně bych ráda tu tapetu nalepila. Jenže mě dostalo kolik materiálů tapet se vyrábí. U nás poblíž není žádný obchod, kdy bych je mohla vidět a osahat, takže jsem odkázaná na internet. Poraďte mi prosím. Mám koupit papír, vlies, vynil nebo látkové? Co se vám osvědčilo jako nejkvalitnější a zároveň nejjednodušší na nalepení?
Díky ![]()
@Janli těžko poradit, ideálně si nastuduj výhody a nevýhody daných materiálů. My dávali vlies, jednoduché, není potřeba žádná extra příprava. Jen pozor na motiv, pokud je to nějaký vzor, který se musí napojovat, je s tím podstatně více práce a „zbytků“. Výhoda tohoto materiálu je, že se dá parádně sundat. Pamatuju škrábání papírových tapet… Peklo na zemi ![]()
Vliesové tapety jsou super a fakt je celkem jednoduché si je nalepit. Kamarádka má jednu velkou v obýváku a zvládla to s přítelem za hodinu a půl. Jinak na netu jsou všude návody jak na to i na YouTube najdeš videonavody. Jinak velký výběr fototapet mají na ww***** Libí se mi tam fakt hodně tapet, taky něco chci ale zatím si nemůžu vybrat jestli abstraktní nebo nějakou přírodu
…
*****edit admin- odkaz
Zdravím, ráda bych obnovila tuto diskuzi, strašně dlouho pokukuji po tapetách, chtěla bych nějakou do obýváku a do ložnice, ale asi jen nějaký pruh, jen se toho bojím zda to zládnu nalepit! Naposledy jsem tapetovala u kamrádky doma papírovou v pubertě
a ještě by mě zajímalo, která tapeta je vhodná vynilová nebo vliesová?
Děkuji za doporučení, dívala jsem se a mají teda dost velký výběr. Akorát jsem si jich tam vybrala asi deset a nevím zda mi tolik vzorků pošlou
a ještě se mi zalíbila tapeta do dětského pokoje, tak tu asi objednám jelikož tam mají teď slevu 20% na dětské a pak si nechám poslat ty vzorky, doufám, že mě pošlou všechny jsem hrozně nerozhodná ![]()
Tak v tom bych asi neviděla problém, já si jich také nechala poslat víc ![]()
Taky jsme nakonec vybrali tapetu od Vavex, líbil se mi jejich výběr plus to že jde o českýho výrobce. A s posláním několika vzorků nebyl problém, taky se mi jich líbilo víc takže jsem se rozhodla až podle těch vzorků.
Já jsem nedávno kupovala tapetu na WALL1 https://www.wall1.cz/tapety-wall1/, jsou sice dražší, ale ty vzory se mi strašně líbili, tapetovat sama jsem si fakt netroufla, ale naštěstí mi doporučili tapetáře
Kde koupit kvalitní tapety samolepící do obýváku do 3000kč potřebují. 20 m2,
Já sem slišel o obchede ****
Máte někdo zkušenost s tímhle obchodem nebo doporučte klidně jiní kvalitní obchod dekuji
edit adminom - odkaz
Mohl by mě někdo poradit s tapetama vlies. Mám vybrané krásné tapety z www.e-color.cz ,ale nevím jestli to sama zvládnu.