Tapety

Anonymni
14.2.08 16:00

Tapety

Mohl by mě někdo poradit s tapetama vlies. Mám vybrané krásné tapety z www.e-color.cz ,ale nevím jestli to sama zvládnu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
16.2.08 17:02

Bez obav

Zdravím asi před 5 týdny jsem u stejného obchodu jako ty nakupovala a měla obavy jako ty. Tak jsem vznesla dotaz. Poradili mi a já se do toho po obdržení tapet pustila. Vše proběhlo bez problémů. U všeho- tapety i lepidlo - byl návod a výsledek. Super!!!! Měla jsem tapety Vliesové. Nejdřív jsem natřela stěnu lepidlem pomocím válečku a pak hned z role nalepila tapetu. Za dopolko hotovo. Ještě jsem další stěny domalova disperzní barvou, no super. Všem doporučuji. Manžel byl nadšený. Tak jsem si ještě pro:,–(ila , že udělám dětský pokoj. Ještě se rozhoduju nad vzorem, dost mě lákají na jednu stěnu tapeta na domalování - http://www.e-color.cz/page/shop.php?… . Ještě to musím rozmyslet. Škoda , že nemám digitál a nemůžu připojit foto hotového obýváku. Takže se toho určitě neboj a jdi do toho. Výsledek stojí za to.Papa Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.2.08 08:39

pěkné

Hmmm pěkné tapetky, mé Lucince by se určitě moc líbily. jenom aby v tom malování nepokračovala i mimo ně :-)).Ne teď doopravdy jsou moc hezké a vůbec se toho neboj. Někde jsem tady ještě něco takového podobného visěla,ale ten přízpěvek už zmizel… tak nevím

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.11.08 16:02

aha

hkgbjher

• Citovat
  • Upravit
mila.bartuskova
19.4.13 22:27

tapety

Mě osobně velmi zaujaly fototapety, dlouho jsem nevěděla, že něco takového vůbec existuje a teď už mi zdobí skoro každou místnost.

• Citovat
  • Upravit
4
27.4.14 16:35

Tapeta Tomas

Jsem tu úplně nová a ještě se tu neorientuji tak omluvte pokud píšu do nevhodné diskuze, ale můj malý je totálně zamilovaný do všeho co byť jen vzdáleně připomíná Tomáše…-rozhodla jsem se mu udělat v tom duchu celý pokoj – sehnala jsem tuto tapetu na zeď http://aukro. cz/…7944022.html je z ní unešený, nevíte kde bych sehnala nějakou obdobnou s podobným nebo jakýmkoliv vzorem s Tomášem? Děkuji moc a přeji fajn den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
5.8.18 23:47

Ahoj děvčata,

jsem tapetami naprosto nepolíbená a ráda bych část ložnice vytapetovala. Místnost byla dlouhá nudle, takže jsme ji přepažili a udělali jsme si šatnu. Přepážka je z USB desek a na ně bych ráda tu tapetu nalepila. Jenže mě dostalo kolik materiálů tapet se vyrábí. U nás poblíž není žádný obchod, kdy bych je mohla vidět a osahat, takže jsem odkázaná na internet. Poraďte mi prosím. Mám koupit papír, vlies, vynil nebo látkové? Co se vám osvědčilo jako nejkvalitnější a zároveň nejjednodušší na nalepení?
Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
711
6.8.18 00:47

@Janli těžko poradit, ideálně si nastuduj výhody a nevýhody daných materiálů. My dávali vlies, jednoduché, není potřeba žádná extra příprava. Jen pozor na motiv, pokud je to nějaký vzor, který se musí napojovat, je s tím podstatně více práce a „zbytků“. Výhoda tohoto materiálu je, že se dá parádně sundat. Pamatuju škrábání papírových tapet… Peklo na zemi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.18 22:46

Vliesové tapety jsou super a fakt je celkem jednoduché si je nalepit. Kamarádka má jednu velkou v obýváku a zvládla to s přítelem za hodinu a půl. Jinak na netu jsou všude návody jak na to i na YouTube najdeš videonavody. Jinak velký výběr fototapet mají na ww***** Libí se mi tam fakt hodně tapet, taky něco chci ale zatím si nemůžu vybrat jestli abstraktní nebo nějakou přírodu :)

*****edit admin- odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dominika222
23.5.21 15:30

Zdravím, ráda bych obnovila tuto diskuzi, strašně dlouho pokukuji po tapetách, chtěla bych nějakou do obýváku a do ložnice, ale asi jen nějaký pruh, jen se toho bojím zda to zládnu nalepit! Naposledy jsem tapetovala u kamrádky doma papírovou v pubertě :nevim: a ještě by mě zajímalo, která tapeta je vhodná vynilová nebo vliesová?

• Citovat
  • Upravit
Dominika222
30.5.21 13:26

Děkuji za doporučení, dívala jsem se a mají teda dost velký výběr. Akorát jsem si jich tam vybrala asi deset a nevím zda mi tolik vzorků pošlou :nevim: a ještě se mi zalíbila tapeta do dětského pokoje, tak tu asi objednám jelikož tam mají teď slevu 20% na dětské a pak si nechám poslat ty vzorky, doufám, že mě pošlou všechny jsem hrozně nerozhodná :think:

• Citovat
  • Upravit
margaa25
2.6.21 21:53

Tak v tom bych asi neviděla problém, já si jich také nechala poslat víc :-D

• Citovat
  • Upravit
12.7.21 23:35

Taky jsme nakonec vybrali tapetu od Vavex, líbil se mi jejich výběr plus to že jde o českýho výrobce. A s posláním několika vzorků nebyl problém, taky se mi jich líbilo víc takže jsem se rozhodla až podle těch vzorků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.7.21 10:22

Já jsem nedávno kupovala tapetu na WALL1 https://www.wall1.cz/tapety-wall1/, jsou sice dražší, ale ty vzory se mi strašně líbili, tapetovat sama jsem si fakt netroufla, ale naštěstí mi doporučili tapetáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.22 11:11

Dotaz

Kde koupit kvalitní tapety samolepící do obýváku do 3000kč potřebují. 20 m2,
Já sem slišel o obchede ****
Máte někdo zkušenost s tímhle obchodem nebo doporučte klidně jiní kvalitní obchod dekuji

edit adminom - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný